Øko burger med saltbagt rødbede

Forberedelsestid

30 min.

Rækker til

4 portioner

Skal der en lækker, økologisk burger på menuen? Rasmus Bundgaard har udviklet opskriften til vores økologiske burgerbolle – så den får masser af umami, syre og skarphed. Burgerserveringen gør sig også godt som en kold servering – der holder sig frisk længe. Helt perfekt, når du skal anrette til mange. 

 

FIND BURGERBOLLE ØKO M. SORT SESAM HER

Nyhed

Forberedelsestid

30 min.

Rækker til

4 portioner

Skal der en lækker, økologisk burger på menuen? Rasmus Bundgaard har udviklet opskriften til vores økologiske burgerbolle – så den får masser af umami, syre og skarphed. Burgerserveringen gør sig også godt som en kold servering – der holder sig frisk længe. Helt perfekt, når du skal anrette til mange. 

 

FIND BURGERBOLLE ØKO M. SORT SESAM HER

Ingredienser

4 burgerboller øko med sort sesam

2 store rødbeder

200 g groft salt

1 lille glas kapers

15 cornichoner

4 stilke bredbladet persille

1 stk. peberrod

1 bk. mizuna salat

2 spsk. Hellmanns extra thick mayonnaise

Salt/peber

Sådan gør du

Tilberedning

1 time 45 min.

Saltbagt rødbede tatar
2  matchende resultater
223182 øko burgerbolle_skåret_komprimeret
223182

Burgerbolle øko m sort sesam, skåret

95 g / stk.
223655 SBS Burgerbolle Pepper Style, skåret_komprimeret
223655

Burgerbolle Pepper Style, skåret

90 g / stk.
Loading...