Nørdede nyheder

Vi kræser for kvaliteten og udvælger ingredienserne til vores bagværk for at skabe fuldendte spise- og sanseoplevelser. Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være. Og vi gør det, så du kan forkæle dine gæster med lækre, rustikke brød med knasende, sprøde skorper og luftige, elastiske krummer og masser af smag.

4  matchende resultater
221865 manitobabolle_hvid_baggrund Ny
221865

Manitobabolle med solsikkekerner

85 g / stk.
221863 surdejsbolle_hvid baggrund Ny
221863

Surdejsbolle med spirede rugkerner

85 g / stk.
221866 manitobabroed-m_ristede_solsikkekerner_komprimeret Ny
221866

Manitobabrød med solsikkekerner

500 g / stk.
221864 surdejsbroed_m_spirede_rugkerner_komprimeret Ny
221864

Surdejsbrød med spirede rugkerner

500 g / stk.
Loading...

Nørderi for smagens skyld

Sammen med sensoriker og supersmager Lisbeth Ankersen sætter vi fokus på smagen af vores fire Surdejs- og Manitoba-nyheder. Vi dykker ned i, hvad de enkelte ingredienser og processer gør for smagen og vejleder dig i, hvordan du vælger tilbehør til brødet, når du vil give dine gæster de bedste smagsoplevelser.

Sådan smager brødene

Nyheder bagt i Vestjylland

Vores nye Manitoba- og Surdejsnyheder er bagt på vores bageri Vestjylland, så transporttiden fra vores bageri til dit professionelle køkken er så kort som muligt.

 

 

 

Vil du smage?

Hvis du arbejder professionelt med mad, har du muligheden for at bestille vores lækre prøvekasse med vores nyheder.

I denne prøvekasse får du:

Med en prøvekasse har du muligheden for at bage, dufte og smage, inden du beslutter dig.

Bestil prøvekasse her