Nye boller viser vejen til mere økologi i dit køkken

Vores fire nye økologiske boller er skabt til dig, der har fokus på økologi – og samtidig vil kræse for dine gæster og kunder med kvalitet og gode smagsoplevelser. 

Læs mere om vores fire økologiske boller her. 

4  matchende resultater
222131_Øko-Durumbolle-m.birkes_original Ny
222131

Økologisk Durumbolle m. blå birkes

70 g / stk.
221884_Økologisk-Durumbolle_original Ny
221884

Økologisk Durumbolle

70 g / stk.
221885_Økologisk-Kernebolle_original Ny
221885

Økologisk Kernebolle

70 g / stk.
221886_Økologisk-Mørk-Durumbolle-m.kerner_fritlagt Ny
221886

Økologisk Mørk Durumbolle m. kerner

70 g / stk.
Loading...

Øko-boller til Scandic Hotels' gæster

Scandic Hotels serverer hvert år to og en halv million stykker morgenbrød til gæsterne på kædens 30 hoteller i Danmark. Som en del af hotelkædens ambitiøse bæredygtighedsstrategi lancerer Scandic nu økologisk morgenbrød fra vores bageri i Vestjylland.

Læs hele historien her

Nyheder bagt i Vestjylland

Vores nye økologiske boller er bagt på vores bageri Vestjylland, så transporttiden fra vores bageri til dit professionelle køkken er så kort som muligt.

 

 

 

Vil du smage?

Hvis du arbejder professionelt med mad, har du muligheden for at bestille vores lækre prøvekasse med vores nyheder.

I denne prøvekasse får du:

Med en prøvekasse har du muligheden for at bage, dufte og smage, inden du beslutter dig.

Bestil prøvekasse her