Pinsa bake off brød giver din menu et strejf af Italien

Med vores bake off pinsaer er det både nemt og hurtigt at servere autentiske, italienske smagsoplevelser for dine gæster. Vores pinsaer er håndlavede og bagt i pinsaens hjemland Italien. Derfor kan du glæde dig til pinsa-brød af højeste kvalitet, som er nemme at arbejde med. 

Bagt i Italien, nemt at servere!

Med vores pinsaer får du ægte italiensk håndværksbrød, som kan være klar på ganske få minutter. 

Kan bages i alle typer ovne og bruges i både det søde og salte køkken – til alle dagens måltider.

Nemt. Enkelt. Lækkert.

0  matchende resultater
Loading...

Én pinsa – masser af muligheder på menuen

Uanset om du vil servere klassiske pinsaer toppet med lækkert fyld, eller du drømmer om at servere sandwiches i et nyt format – er vores to nye pinsaer et lækkert og velsmagende valg, som med garanti vil stjæle dine gæsters opmærksomhed.

Hvad er en Pinsa?

Vores pinsaer er kendetegnet ved deres autentiske smag og høje kvalitet, som stammer fra traditionelle italienske opskrifter og godt håndværk, der giver et luftigt brød med en sprød skorpe med luftbobler og en blød, saftig krumme, der gør det nemt at arbejde med.

Pinsaerne er bagt med hvede-, soya- og rismel, ekstra jomfru olivenolie og en høj andel af vand. der – sammen med surdejen – giver pinsaen sin velkendte, let syrlige smag og subtile sødme, der komplementerer en bred vifte af toppings og fyld. 

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver