Danskt_ragbrod_rakor
Varenummer:80322

Græskarkerne Rugbrød (rådej)

1000 g / stk.

Græskarkerne Rugbrød af rådej er rørt af rugmel, solsikkefrø, gulerødder, græskar­kerner, bygmaltekstrakt og surdej. De søde gulerødder giver et dejligt modspil til surdejen og det kraftige rugmel. Græskarkernerugbrød er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket, og produceret i Danmark. En karton indeholder 1 pose med 10 stk. i hver pose.

Ingredienser

Vand, FULDKORNSRUGMEL 32%, HVEDEMEL, solsikkefrø, HVEDEGLUTEN, gulerødder, græskarkerner 2%, gær, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, stabilisatorer (E412), druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, rapsolie, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanse, glukose oxidase). Kan indeholde spor af valnødder.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Valnød
  • Nødder

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 240 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 2 x størrelse. Sæt produkterne i en 200°C varm ovn, og sænk temperaturen til 160°C. Bag produkterne 75 min. med damp de første 30 sek og lukket ventil de første 15 min.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 270

Wholesaler

BC Catering 60522
AB Catering 60522
Dagrofa Foodservice 73082
Hørkram 34967065
Inco 60522

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 253 kcal
Energi, kJ 1065 kJ
Fedt 5.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.1 g
Kulhydrater 36 g
- heraf sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 7.8 g
Protein 11 g
Salt 1.2 g
80322-400x340-raadej-graeskarkerne-rugbroed
key-hole foodkorns denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad