Danskt_ragbrod_rakor
Varenummer:80322

Græskarkerne Rugbrød (rådej)

1000 g / stk.

Græskarkerne Rugbrød af rådej er rørt af rugmel, solsikkefrø, gulerødder, græskar­kerner, bygmaltekstrakt og surdej. De søde gulerødder giver et dejligt modspil til surdejen og det kraftige rugmel. Græskarkernerugbrød er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket, og produceret i Danmark. En karton indeholder 1 pose med 10 stk. i hver pose.

Ingredienser

Vand, FULDKORNSRUGMEL 32%, HVEDEMEL, solsikkefrø, HVEDEGLUTEN, gulerødder, græskarkerner 2%, gær, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, stabilisatorer (E412), druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, rapsolie, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanse, glukose oxidase). Kan indeholde spor af valnødder.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Valnød
  • Nødder

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 240 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 2 x størrelse. Sæt produkterne i en 200°C varm ovn, og sænk temperaturen til 160°C. Bag produkterne 75 min. med damp de første 30 sek og lukket ventil de første 15 min.

Fortoldningskodeks 19012000
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 9

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 253 kcal
Energi, kJ 1065 kJ
Fedt 5.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.1 g
Kulhydrater 36 g
- heraf sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 7.8 g
Protein 11 g
Salt 1.2 g
80322-400x340-raadej-graeskarkerne-rugbroed
key-hole foodkorns denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad