221865-221866_Manitoba helbrød og bolle_miljø
Varenummer:221866

Manitobabrød med solsikkekerner

500 g / stk.

Velsmagende helbrød bagt med Manitoba-hvedemel, der har et højt proteinindhold, som gør det muligt at binde mere vand til dejen. Sådan får brødet sin lækre, elastiske krumme – med det populære, lange bid. Solsikkekernerne i krummen fuldender smagen og giver knas til brødets skorpe. Bagt i stenovn ved høj temperatur. Bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk. i posen. Egnet til veganere.

Ingredienser

Manitoba HVEDEMEL 56%, vand, solsikkekerner 7%, FULDKORNSHVEDEMEL 3%, tørret surdej 2% (RUGMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, rapsolie, majsflager, sukker, fortykninhgsmiddel (E412), gær, emulgator (vegetabilsk E472e), SESAMFRØ 0,3%, chiafrø 0,3%, druesukker, melbehandlingsmiddel (E300), HVEDEMALTMEL. Kan indeholde spor af mælk.

Allergener

Indeholder
  • Sesamfrø
  • Glutenholdigt korn
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Mælk

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 365

Wholesaler

BC Catering 335076
AB Catering 335076
Dagrofa Foodservice 309382
Hørkram 18877298
Inco 335076

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 280 kcal
Energi, kJ 1180 kJ
Fedt 6.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.9 g
Kulhydrater 44 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 3.7 g
Protein 9.5 g
Salt 1.5 g
221866 manitobabroed-m_ristede_solsikkekerner_fritlagt Ny
dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad