Varenummer:221866
Manitobabrød med ristede solsikkekerner
500 g / stk.
Velsmagende helbrød bagt med Manitoba-hvedemel, der har et højt proteinindhold, som gør det muligt at binde mere vand til dejen. Sådan får brødet sin lækre, elastiske krumme – med det populære, lange bid. Bagt med ristede solsikkekerner, som giver brødet en skøn eftersmag præget af ristede noter. Bagt i stenovn ved høj temperatur. Bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk. i posen
Ingredienser
Manitoba HVEDEMEL 56%, vand, ristede solsikkekerner 7%, FULDKORNSHVEDEMEL 3%, tørret surdej 2% (RUGMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, rapsolie, majsflager, sukker, fortykninhgsmiddel (E412), gær, emulgator (vegetabilsk E472e), SESAMFRØ 0,3%, chiafrø 0,3%, druesukker, melbehandlingsmiddel (E300), HVEDEMALTMEL. Kan indeholde spor af mælk.Allergener
Indeholder
- Sesamfrø
- Glutenholdigt korn
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Mælk
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Fortoldningskodeks | 19059080 |
---|---|
Oprindelsesland | Danmark |
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (måneder) | 12 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 280 kcal |
Energi, kJ | 1180 kJ |
Fedt | 6.5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.9 g |
Kulhydrater | 44 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 3.7 g |
Protein | 9.5 g |
Salt | 1.5 g |
Ideel til
Morgenmad
Frokost
Aftensmad