221865-221866_Manitoba helbrød og bolle_miljø
Varenummer:221866

Manitobabrød med ristede solsikkekerner

500 g / stk.

Velsmagende helbrød bagt med Manitoba-hvedemel, der har et højt proteinindhold, som gør det muligt at binde mere vand til dejen. Sådan får brødet sin lækre, elastiske krumme – med det populære, lange bid. Bagt med ristede solsikkekerner, som giver brødet en skøn eftersmag præget af ristede noter. Bagt i stenovn ved høj temperatur. Bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk. i posen

Ingredienser

Manitoba HVEDEMEL 56%, vand, ristede solsikkekerner 7%, FULDKORNSHVEDEMEL 3%, tørret surdej 2% (RUGMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, rapsolie, majsflager, sukker, fortykninhgsmiddel (E412), gær, emulgator (vegetabilsk E472e), SESAMFRØ 0,3%, chiafrø 0,3%, druesukker, melbehandlingsmiddel (E300), HVEDEMALTMEL. Kan indeholde spor af mælk.

Allergener

Indeholder
  • Sesamfrø
  • Glutenholdigt korn
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Mælk

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059080
Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 280 kcal
Energi, kJ 1180 kJ
Fedt 6.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.9 g
Kulhydrater 44 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 3.7 g
Protein 9.5 g
Salt 1.5 g
221866 manitobabroed-m_ristede_solsikkekerner_fritlagt Ny
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad