221884_222131_221885_221886_økologisk-durumbolle-kernebolle_miljø4
Varenummer:221886

Økologisk Mørk Durumbolle m. kerner

70 g / stk.

Mørk, økologisk durumbolle bagt med poppede durum- og solsikkekerner. Malten og fuldkornsmelet giver brødet en flot, mørk farve, som står i fin kontrast med hvedemelet på toppen. Brødet har en blid og sødmefuld eftersmag af malt, som er meget populær hos mange forbrugere. Lækker krumme med langt bid. Bagt i stenovn ved høj temperatur. En karton består af 1 pose med 60 stk i hver pose. Stk./karton: 60

Ingredienser

*HVEDEMEL, Vand, *DURUMHVEDEMEL 8%, *BYGMALTEKSTRAKT, *RUGMEL 5,5 %, *SURDEJ 4,5% (fermenteret *HVEDEMEL, *SURDEJS kultur, stabilisator (E415)), *poppede DURUMKERNER 3 %, *SOLSIKKEKERNER 3%, salt tilsat jod, *tørret surdej (*RUGMEL, *starterkultur), *HVEDEGLUTEN, *sukker, gær, *HVEDEMALTMEL, melbehanndlingsmiddel (E300), *BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk. *Økologisk

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Mælk
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Tages direkte fra frost, bages i 11 min. I varmluftsovn ved 190°C.

Produktionsland Danmark

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 264 kcal
Energi, kJ 1118 kJ
Fedt 2.7 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.4 g
Kulhydrater 49 g
- heraf sukkerarter 3.1 g
Kostfibre 3.8 g
Protein 9.1 g
Salt 1.4 g
221886_Økologisk-Mørk-Durumbolle-m.kerner_fritlagt Ny
redOrganic biological-food1
Ideel til
Morgenmad