221884_222131_221885_221886_økologisk-durumbolle-kernebolle_miljø4
Varenummer: 221886

Økologisk Mørk Durumbolle m. kerner

70 g / stk.

Mørk, økologisk durumbolle bagt med poppede durum- og solsikkekerner. Malten og fuldkornsmelet giver brødet en flot, mørk farve, som står i fin kontrast med hvedemelet på toppen. Brødet har en blid og sødmefuld eftersmag af malt, som er meget populær hos mange forbrugere. Lækker krumme med langt bid. Bagt i stenovn ved høj temperatur på et af vores danske bagerier. En karton består af 1 pose med 60 stk i hver pose. Stk./karton: 60 Egnet til veganere.

Ingredienser

*HVEDEMEL, Vand, *DURUMHVEDEMEL 8%, *BYGMALTEKSTRAKT 5,5%, *SURDEJ 4,5% (fermenteret *HVEDEMEL, *SURDEJS kultur, stabilisator (E415)), *poppede DURUMKERNER 3 %, *RUGMEL 3%, *SOLSIKKEKERNER 3%, salt tilsat jod, *tørret surdej (*RUGMEL, *starterkultur), *HVEDEGLUTEN, *sukker, gær, *HVEDEMALTMEL, melbehanndlingsmiddel (E300), *BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk. *Økologisk

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Mælk
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Tages direkte fra frost, bages i 11 min. I varmluftsovn ved 190°C.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 365

Wholesaler

BC Catering 335277
AB Catering 335277
Dagrofa Foodservice 306315
Hørkram 18877564
Inco 335277

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 267 kcal
Energi, kJ 1131 kJ
Fedt 2.7 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.4 g
Kulhydrater 50 g
- heraf sukkerarter 3.3 g
Kostfibre 3.3 g
Protein 9.1 g
Salt 1.4 g
221886_Økologisk-Mørk-Durumbolle-m.kerner_fritlagt Ny
dannebrologo redOrganic biological-food1 Stenovnsbagt_DK
Ideel til
Morgenmad