Varenummer:221886
Økologisk Mørk Durumbolle m. kerner
70 g / stk.
Mørk, økologisk durumbolle bagt med poppede durum- og solsikkekerner. Malten og fuldkornsmelet giver brødet en flot, mørk farve, som står i fin kontrast med hvedemelet på toppen. Brødet har en blid og sødmefuld eftersmag af malt, som er meget populær hos mange forbrugere. Lækker krumme med langt bid. Bagt i stenovn ved høj temperatur. En karton består af 1 pose med 60 stk i hver pose. Stk./karton: 60
Ingredienser
*HVEDEMEL, Vand, *DURUMHVEDEMEL 8%, *BYGMALTEKSTRAKT, *RUGMEL 5,5 %, *SURDEJ 4,5% (fermenteret *HVEDEMEL, *SURDEJS kultur, stabilisator (E415)), *poppede DURUMKERNER 3 %, *SOLSIKKEKERNER 3%, salt tilsat jod, *tørret surdej (*RUGMEL, *starterkultur), *HVEDEGLUTEN, *sukker, gær, *HVEDEMALTMEL, melbehanndlingsmiddel (E300), *BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk. *ØkologiskAllergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Mælk
- Sesamfrø
Opbevaring og håndtering
Tages direkte fra frost, bages i 11 min. I varmluftsovn ved 190°C.
Produktionsland | Danmark |
---|
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 264 kcal |
Energi, kJ | 1118 kJ |
Fedt | 2.7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.4 g |
Kulhydrater | 49 g |
- heraf sukkerarter | 3.1 g |
Kostfibre | 3.8 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.4 g |
Ideel til
Morgenmad