221863-221864_Surdej helbrød og bolle_miljø
Varenummer:221864

Surdejsbrød med spirede rugkerner

500 g / stk.

Version 2.0 af det velkendte og populære surdejsbrød, hvor smagen får et spændende, sødmefyldt modspil fra de spirede, fermenterede rugkerner. Krummen er dejlig elastisk med et flot farvespil fra rugkernerne. Brødet har et flot, moderne udseende – med sorte sesamfrø og rugflager på toppen. Bagt i stenovn ved høj temperatur. Bagt i Danmark. Hver karton indeholder 1 pose med 12 brød.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, spirede RUGKERNER 9%, surdej 5% ( vand, fermenteret HVEDEMEL, stabilisator (E415), surdejs kultur), FULDKORNSHVEDEMEL 3%, tørret surdej (HVEDEMEL, starter kultur), salt tilsat jod, RUGFLAGER 1 %, rapsolie, SESAMFRØ 1%, HVEDEGLUTEN, gær, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), fortykningsmiddel (E412). Kan indeholde spor af mælk.

Allergener

Indeholder
  • Sesamfrø
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Mælk

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059030
Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 253 kcal
Energi, kJ 1069 kJ
Fedt 2.3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.3 g
Kulhydrater 48 g
- heraf sukkerarter 3.6 g
Kostfibre 3.6 g
Protein 8.2 g
Salt 1.4 g
221864 surdejsbroed_m_spirede_rugkerner_hvid baggrund Ny
denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad