Varenummer: 221864
Surdejsbrød med spirede rugkerner
500 g / stk.
Version 2.0 af det velkendte og populære surdejsbrød, hvor smagen får et spændende, sødmefyldt modspil fra de spirede, fermenterede rugkerner. Krummen er dejlig elastisk med et flot farvespil fra rugkernerne. Brødet har et flot, moderne udseende – med sorte sesamfrø og rugflager på toppen. Bagt i stenovn ved høj temperatur. Bagt i Danmark. Hver karton indeholder 1 pose med 12 brød. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, spirede RUGKERNER 9%, surdej 5% ( vand, fermenteret HVEDEMEL, stabilisator (E415), surdejs kultur), FULDKORNSHVEDEMEL 3%, tørret surdej (HVEDEMEL, starter kultur), salt tilsat jod, RUGFLAGER 1 %, rapsolie, SESAMFRØ 1%, HVEDEGLUTEN, gær, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), fortykningsmiddel (E412). Kan indeholde spor af mælk.Allergener
Indeholder
- Sesamfrø
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Mælk
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
Wholesaler
BC Catering | 335078 |
---|---|
AB Catering | 335078 |
Dagrofa Foodservice | 309383 |
Hørkram | 18877397 |
Inco | 335078 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 253 kcal |
Energi, kJ | 1069 kJ |
Fedt | 2.3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.3 g |
Kulhydrater | 48 g |
- heraf sukkerarter | 3.6 g |
Kostfibre | 3.6 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1.4 g |

Ideel til
Morgenmad
Frokost
Aftensmad