221863-221864_Surdej helbrød og bolle_miljø
Varenummer:221864

Surdejsbrød med spirede rugkerner

500 g / stk.

Version 2.0 af det velkendte og populære surdejsbrød, hvor smagen får et spændende, sødmefyldt modspil fra de spirede, fermenterede rugkerner. Krummen er dejlig elastisk med et flot farvespil fra rugkernerne. Brødet har et flot, moderne udseende – med sorte sesamfrø og rugflager på toppen. Bagt i stenovn ved høj temperatur. Bagt i Danmark. Hver karton indeholder 1 pose med 12 brød. Egnet til veganere.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, spirede RUGKERNER 9%, surdej 5% ( vand, fermenteret HVEDEMEL, stabilisator (E415), surdejs kultur), FULDKORNSHVEDEMEL 3%, tørret surdej (HVEDEMEL, starter kultur), salt tilsat jod, RUGFLAGER 1 %, rapsolie, SESAMFRØ 1%, HVEDEGLUTEN, gær, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), fortykningsmiddel (E412). Kan indeholde spor af mælk.

Allergener

Indeholder
  • Sesamfrø
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Mælk

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 365

Wholesaler

BC Catering 335078
AB Catering 335078
Dagrofa Foodservice 309383
Hørkram 18877397
Inco 335078

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 253 kcal
Energi, kJ 1069 kJ
Fedt 2.3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.3 g
Kulhydrater 48 g
- heraf sukkerarter 3.6 g
Kostfibre 3.6 g
Protein 8.2 g
Salt 1.4 g
221864 surdejsbroed_m_spirede_rugkerner_hvid baggrund Ny
dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad