3kornsbolle
Varenummer:8042

Trekornsbrød (rådej)

700 g / stk.

Trekornsbrød af rådej er rørt med fuldkornshvedemel, rugkerner og hørfrø og drysset med sesamfrø. Dejen egner sig godt til forskellige typer af franskbrød eller boller. Brødet er desuden Nøglehulsmærket og rørt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk i hver.

Ingredienser

Vand, HVEDEMEL, FULDKORNSHVEDEMEL 14%, RUGKERNER 8%, hørfrø 4%, HVEDEGLUTEN, gær, salt tilsat jod, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), stabilisatorer (E412), druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanase). Kan indeholde spor af: Valnødder. Dekoration: SESAMFRØ 3%.

Allergener

Indeholder
  • Hvede
  • Rug
  • Sesamfrø
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Hasselnød
  • Nødder

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3 x størrelse. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bag produkterne 35 min. med damp de første 30 sek. og lukket ventil de første 15 min.

Fortoldningskodeks 19012000
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 9

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 251 kcal
Energi, kJ 1056 kJ
Fedt 4.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.7 g
Kulhydrater 38 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 6.6 g
Protein 11 g
Salt 0.98 g
8042-400x340-raadej-trekornsbroed
key-hole denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad