Trekornsbrød (rådej)
700 g / stk.
Trekornsbrød af rådej er rørt med fuldkornshvedemel, rugkerner og hørfrø og drysset med sesamfrø. Dejen egner sig godt til forskellige typer af franskbrød eller boller. Brødet er desuden Nøglehulsmærket og rørt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, HVEDEMALTMEL 14%, RUGKERNER 8%, hørfrø 4%, HVEDEGLUTEN, gær, salt tilsat iod, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), stabilisator (E412), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanase) Dekoration: SESAMFRØ 3%.Allergener
Indeholder
- Hvede
- Rug
- Sesamfrø
- Glutenholdigt korn
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3 x størrelse. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bag produkterne 35 min. med damp de første 30 sek. og lukket ventil de første 15 min.
Produktionsland | Danmark |
---|---|
Holdbarhed (dage) | 273 |
Wholesaler
BC Catering | 2090 |
---|---|
AB Catering | 2090 |
Dagrofa Foodservice | 43130 |
Hørkram | 34966525 |
Inco | 2090 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 235 kcal |
Energi, kJ | 990 kJ |
Fedt | 2.9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.5 g |
Kulhydrater | 39 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 6.2 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.9 g |
