todejs bolle
Varenummer:80330

Valnøddebrød (rådej)

750 g / stk.

Valnøddebrød af rådej er rørt af hvedemel, rugsigtemel, valnødder, surdej og en anelse malt. Bag brødet som det er, eller slip fantasien løs og lav baguetter, brud eller boller. Dejen er rørt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk i hver.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, sigtet RUGMEL, VALNØDDER 3%, gær, HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), stabilisator (E412), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, rapsolie, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanase), BYGMALTMEL.

Allergener

Indeholder
  • Valnød
  • Nødder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3 x størrelse. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bag produkterne 35 min. med damp de første 30 sek. og lukket ventil de første 15 min.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 1

Wholesaler

BC Catering 216257
AB Catering 216257
Dagrofa Foodservice 115009
Hørkram 15306180
Inco 216257

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 256 kcal
Energi, kJ 1083 kJ
Fedt 3.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.5 g
Kulhydrater 45 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 3.7 g
Protein 9.1 g
Salt 1.4 g
80330-400x340-raadej-valnoed
denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad