Varenummer:80330
Valnøddebrød (rådej)
750 g / stk.
Valnøddebrød af rådej er rørt af hvedemel, rugsigtemel, valnødder, surdej og en anelse malt. Bag brødet som det er, eller slip fantasien løs og lav baguetter, brud eller boller. Dejen er rørt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk i hver.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, sigtet RUGMEL, VALNØDDER 3%, gær, HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), stabilisator (E412), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, rapsolie, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanase), BYGMALTMEL.Allergener
Indeholder
- Valnød
- Nødder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3 x størrelse. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bag produkterne 35 min. med damp de første 30 sek. og lukket ventil de første 15 min.
Fortoldningskodeks | 19012000 |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (måneder) | 9 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 256 kcal |
Energi, kJ | 1083 kJ |
Fedt | 3.6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.5 g |
Kulhydrater | 45 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 3.7 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.4 g |
Ideel til
Morgenmad
Frokost
Aftensmad