Banh mi Baguette-sandwich med gris

Forberedelsestid

3 timer

Rækker til

5 personer

Banh mi-sandwichen er, i min optik, den bedste sandwich, der findes. Franskmændene tog baguetten med til Vietnam, hvor den mødte de vietnamesiske smage og råvarer - det er et “perfect match”.

Forberedelsestid

3 timer

Rækker til

5 personer

Banh mi-sandwichen er, i min optik, den bedste sandwich, der findes. Franskmændene tog baguetten med til Vietnam, hvor den mødte de vietnamesiske smage og råvarer - det er et “perfect match”.

Ingredienser

Baguette, lys

 

Gris: 

2 spsk. Muscovadosukker el. rørsukker 

4 spsk. Soya 

1 spsk. Fish sauce 

2 stænger citron græs 

2 fed hvidløg 

Skal af 1 lime 

1 spsk. Revet ingefær 

1 stk. skalotteløg 

500 g. Svinenakke i strimler 

 

Do chua:

3 dl risvinseddike 

1 dl. Sukker 

1 dl vand 

 

Gulerødder

Kinaradise

Agurk

Koriander

 

Ingefær- og gomadressing: 

200 g. Hellmann ́s extra thick mayonnaise 

1 tsk. Revet ingefær 

1 spsk. Sriracha chili sauce 

Saften af 1 lime 

1 spsk. hoisin sauce 

Smag til med salt 

Sådan gør du

Tilberedning

1 time

Gris
Agurk og koriander
Do chua
Ingefær- og gomadressing