Varenummer:50100005

Græskarkernebrød m. hvid hvede

508.33 g / stk.

Græskarkernebrød er stenovnsbagt franskbrød med hvid hvede. Netop den hvide hvede giver det traditionelle hvedebrøds karakteristiske milde smag, bløde konsistens og lyse udseende, da nogle af bitterstofferne og den mørke farve i skaldelene er forædlet væk. Brødet er stadig bagt på fuldkornshvedemel på et af vores danske bagerier, og er Nøglehuls-mærket. En karton består af 1 pose med 12 stk i hver.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, FULDKORNSHVEDEMEL 23 %, græskarkerner10%, sigtet RUGMEL, HVEDEGLUTEN, sukker, salt tilsat jod, gær,rapsolie, fortykningsmiddel (E412), HVEDEFIBRE, emulgator(vegetabilsk E472e), dextrose, HVEDEMALTMEL,melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.

Allergener

Indeholder
  • Havre
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø
  • Nødder

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i alm. ovn ved 220°C eller i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059080
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 275 kcal
Energi, kJ 1157 kJ
Fedt 6.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.7 g
Kulhydrater 40 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 5.7 g
Protein 11 g
Salt 0.94 g
50100005-400x340-graeskarkernebored-hvid-hvede
Stenovnsbagt_DK key-hole denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad