Hvad enten du tilbyder morgenbrød, wienerbrød, rugbrød eller franskbrød, så er bake-off nemt og hurtigt at færdigbage. De fleste typer bake-off skal blot bages 10-20 min.
Brød giver smag og oplevelser på kortet – hele cafédøgnet
Brødet spiller en vigtig rolle for den gode caféoplevelse ...
Vi brænder for at hjælpe dig med at skabe endnu bedre caféoplevelser for dine gæster. Derfor har vi spurgt et panel af 600 danske cafégæster, hvad der betyder noget for dem, når de går på café.
Læs med her, og få en dybere forståelse af, hvad dine gæster værdsætter, og hvilke kriterier de udvælger både caféen og maden efter.
Læs mere herSkab en bedre forretning med bake-off brød, og få mere tid til at hygge om dine gæster
Her ser du et et udvalg af vores mest populære bake-off brød til restauranter og caféer.
Café K har knækket koden til café-succes
En af nøglerne til Café K-kædens succes er caféjer Søren Schack Hansens sans for forretning. Han har udviklet et stærkt café-koncept med et menukort, der byder på et bredt udvalg af klassiske caféretter, der – sammen med caféens atmosfære og indretning – opfylder gæsternes behov og ønsker til “et godt cafébesøg.”
Få hele historien herGodt brød er en medspiller i oplevelsen på Café Drudenfuss
Hverdagen i en populær café som Café Drudenfuss i hjertet af Aarhus er travl og uforudsigelig. Der skal gode løsninger, lækkert bake-off og nybagte croissanter til for at få hverdagen til at fungere.
Læs mere herHar du brug for hjælp?
Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.
- Uforpligtende
- Nemt
- Professionelt
Vores rådgivere har selv restaurant- og caféerfaring
Vi tilbyder alle typer af brød - lige fra burgerboller til aftenkortet, baguetter og bagels til sandwich til morgenbrød, croissanter og wienerbrød til brunchen. Vores ambition er vi sammen gør brød til din succes – at gøre det nemt og effektivt for dig og dine medarbejdere at servere lækkert brød til alle dagens måltider.
Vores erfarne fagkonsulenter sidder også altid klar til at guide dig hen mod en løsning, der tager hensyn til netop dine behov og ønsker til produkt, kvalitet, levering, opbevaring og servering. De har nemlig selv prøvet at sidde, hvor du sidder nu.