Lækkert udvalg af bake-off til supermarkeder

Vil du selv smage? Book en rådgiver eller bestil en gratis prøvekasse.

Lækkert udvalg af bake-off til supermarkeder

Har I travlt eller har dit personale ikke meget erfaring i et køkken? Så er vores bake-off den perfekte løsning. Vi leverer nemlig bake-off til opvarmning eller optøning, så I kan servere lækkert, bagt brød på næsten ingen tid.

Vores bake-off kræver hverken meget tid eller erfaring af dit personale — bag det i ovnen fra frost eller optø det ved stuetemperatur, og så har I lækkert friskbagt brød.

Uanset om dit personalet har erfaring med brød eller ej, kan alle håndtere vores bake-off brød og wienerbrød. Når blot vores enkle bagevejledninger følges, kan alle bage og servere lækkert brød!

Vi gør det let at servere godt brød 

Kvalificeret rådgivning

Vores konsulenter har masser af erfaring fra professionelle køkkener og kan rådgive dig om din forretning. Sammen finder I den løsning, der passer netop dig, dit personale og dit køkken.

Hygiejnisk håndtering

Bake-off og tø-og-servér-løsninger kræver minimal kontakt og håndtering. Derfor er netop denne løsning et oplagt valg i en tid med skærpede hygiejnemæssige retningslinjer.

Mangel på faguddannet personale

Vi tilbyder fleksible brødløsninger, så du ikke skal bekymre dig om dit personales erfaring i et køkken. Vores konsulenter kender rutinerne i et køkken og kan vejlede dig til den bedste løsning.

 

Nem og hurtig bake-off til supermarkeder

Nedenfor ser du et udvalg af vores mest populære bake-off produkter til supermarkeder. De er alle både lækre og hurtige at forberede, og så kræver de minimal erfaring i et køkken. Har du spørgsmål eller søger du rådgivning generelt, er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivere. 

Ønsker du at købe produktet, kommer du let videre til din foretrukne grossist ved at klikke på  på den enkelte produktside.

 

8  matchende resultater
80303132 Buffalo Burgerboller 125mm skaaret komprimeret
80303132

Buffalo Burgerboller, skåret

90 g / stk.
218803 Brioche style burger sesam skaaret komprimeret
218803

Brioche Style Hamburgerbolle m. Sesam, skåret

90 g / stk.
50000068 Økologisk mørkt landstykke, skåret_komprimeret
50000068

Økologiske Mørke Landstykker, skåret

112 g / stk.
50000035 Lyse landstykker_komprimeret
50000035

Lyse Landstykker

108 g / stk.
30406508 Chilistykke - Skaret_komprimeret
30406508

Chilistykker, skåret

130 g / stk.
30406528 Urtestykker skaaret_komprimeret
30406528

Urtestykker, skåret

130 g / stk.
web-80645-baguette-rustic-durum-55-cm-skaret 1000x849
80645

Baguette Rustic Durum

391 g / stk.
80302801 Flutes m hul komprimeret
80302801

Flutes m. hul / Fransk hotdogbrød

60 g / stk.
Loading...

Slagteri har succes med sandwich

I hjertet af Aarhus finder du en slagterforretning med snart 150 år på bagen. 'Slagteriet' er tidigere kåret som 'Danmarks bedste slagteri' af Landbrug & Fødevarer. En sådan titel stiller krav til både kvalitet og  nytænkning - også når det gælder deres frisksmurte sandwich.

Læs mere her

"Vores brød er fra Schulstad Bakery Solutions, fordi det er det bedste. Det er vigtigt, at brødet ikke bliver tørt og har et kort bid. Ellers bliver det umuligt at tygge – fx til en sandwich med roastbeef."

Tina Drachmann, Slagteriet

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Find mere sandwich-inspiration på vores blog

Besøg vores blog

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

 

Rådgivere der selv har stået, hvor du står

Vores bagere leverer alt fra burgerboller, baguettes og bagels til croissanter og andet brød til supermarkeder i hele Danmark. Vi arbejder konstant på at gøre det så nemt og effektivt for dig og dine medarbejdere at servere lækkert, varmt brød på næsten ingen tid.

Derfor tilbyder vi ikke bare bake-off til bagning eller som 'tø-og-servér' ). Du får nemlig samtidg muligheden for at få rådgivning fra vores køkkenfaglige konsulenter. Vores rådgivere, der sidder klar til at guide dig hen mod en løsning, har nemlig selv stået lige præcis, hvor du står nu. De kender til dine behov og ønsker til produkt, kvalitet, levering, opbevaring og servering.