Bake-off til campingpladser - nemt & lækkert

Book rådgiver Få en gratis prøvekasse

Det bedste bake-off sortiment til campingpladsen

 

Bake-off er den perfekte løsning til din campingplads. Hvad enten du tilbyder morgenbrød, wienerbrød eller rugbrød, tager det kun få minutter at fremtrylle perfekt brød.

Du kan bage små mængder og friste pladsens gæster med duften af friskbagte rundstykker om morgenen og lune kanelsnegle om eftermiddagen.

Uanset om personalet på din campingplads har erfaring med brød eller ej, kan alle håndtere vores bake-off brød og wienerbrød. Når blot vores enkle bagevejledninger følges, kan alle bage og servere lækkert brød!

 

Vi gør det let at servere godt brød

Kvalitetsbrød på få minutter

Hvad enten du tilbyder morgenbrød, wienerbrød, rugbrød eller franskbrød, så er bake-off nemt og hurtigt at færdigbage. De fleste typer bake-off skal blot bages 10-20 min.

Reducér dit madspild

Med bake-off kan du bage i takt med efterspørgsel og behov. Du kan nemt tilpasse dit sortiment i løbet af dagen og du undgår derfor unødigt madspild.

Forkæl dine gæster

Når du bruger bake-off brød, kan du bage små mængder ad gangen og dermed lade dine gæster nyde duften af brød fra den tidlige morgenstund til den sene eftermiddag.

Nem og lækkert bake-off brød til camping-pladser

Vi har Danmarks bredeste udvalg af bake-off. Nedenfor kan du få en smagsprøve på vores mest populære bake-off varianter til campingpladser. Alle brødtyperne er alle nemme at håndtere, hurtige at bage og kræver minimal erfaring i et køkken.

Ønsker du at købe produktet, kommer du let videre til din foretrukne grossist ved at klikke på på den enkelte produktside.

8  matchende resultater
218322 Kaiser Rolls med birkes og sesam
218322

Kejserstykker Mix

70 g / stk.
216770 - Håndværker klassisk
216770

Håndværker klassisk

70 g / stk.
214910-400x340-mix-kasse
214910

Blandede morgenbrød

90 g / stk.
50150011-400x340-grov-skagenslap
50150011

Grov Skagenslap

85 g / stk.
80505-Thebirkes-mremonce
80505

Thebirkes m. remonce

90 g / stk.
web-5757-Spandauer-m-creme
5757

Spandauer med creme

98 g / stk.
5735 SBS Cinnamon Swirl 4x12 SG
5735 (23701)

Kanelsnegl

94 g / stk.
80506-400x340-grovbirkes
80506

Grovbirkes

85 g / stk.
Loading...

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til forny dit brødsortiment?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at afbage, dufte og ikke mindst smage, inden du beslutter dig. 

Vi har udvalgt 4 af vores mest populære prøvekasser, som du frit kan vælge imellem. På den måde sikrer vi, at der noget for enhver smag og ethvert køkken.

Læs mere om indholdet i hver enkelt prøvekasse ved at klikke på linket.

Bestil din prøvekasse her

'Et stabilt sortiment & go' rådgivning fra Else'

'Det er vigtigt for os, at vi har en brødleverandør, der er stabil og ikke udmelder produkter midt i sæsonen.

Schulstad Bakery Solutions har et bredt sortiment, og vi har altid god sparring med Else, hun lytter til vores ønsker og behov.'

Flemming, Råbjerg Mile Camping

"Det er vigtigt for os, at vi har en brødleverandør, der er stabil og ikke udmelder produkter midt i sæsonen. Vi har altid god sparring med Else, hun lytter til vores ønsker og behov."

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

 

Else og hendes øvrige kollegaer kender dine udfordringer på campingpladsen

Vi bager og leverer alt fra morgenbrød, wienerbrød, rugbrød og franskbrød til campingpladser i hele Danmark. Vores ambition er altid at gøre det så nemt og bekvemt for dig og dine medarbejdere at servere lækkert brød på næsten ingen tid. Sammen finder I netop det brød som DINE gæster gerne køber igen og igen.

Vi tilbyder vi ikke bare lækkert bake-off, der kan bages (eller sågar kun optøs) på nul komma fem. Vi har også rådgivere, der står klar til at guide dig til præcis dén skræddersyede løsning, der passer bedst til dit behov.

Vores rådgivere kender til dine udfordringer og ønsker til produkt, kvalitet, levering, opbevaring og servering. Book et møde med dem, det er nemt og helt uforpligtende