Lækkert bake-off til storkøkkener og plejehjem

Vil du selv smage? Book en rådgiver eller bestil en gratis prøvekasse.

Erfaren brødleverandør til plejehjem, storkøkkener og produktionskøkkener

Duften og smagen af nybagt har en helt unik evne til at vække sanserne og trylle madglæden frem. Men sommetider kan det være svært at finde tid og midler til at lave alt fra bunden af.

Derfor oplever vi også, at flere af vores kunder er glade for vores bake-off- og rådejsprodukter. De stigende krav til en køkkendrift med økonomisk overskud og høj effektivitet, gør det nemlig til almindelig sund fornuft at spare tid og ressourcer, hvor det er muligt.

Vi gør det let at servere godt brød

Hygiejnisk håndtering

Bake-off og tø-og-servér-løsninger kræver minimal kontakt og håndtering. Derfor er netop denne løsning et oplagt valg i en tid med skærpede hygiejnemæssige retningslinjer.

Et personligt præg

Med færdiglavet dej (rådej) har du uendelige muligheder – kun din kreativitet sætter grænser. Du vælger selv form, snit og drys og giver dermed brødene hvert deres unikke udseende.

Reducér dit madspild

Med bake-off kan du bage i takt med efterspørgsel og behov. Du kan nemt tilpasse dit sortiment i løbet af dagen og du undgår derfor unødigt madspild.

 

Bake-off og rådej til storkøkken og plejehjem

Nedenfor ser du et udvalg af vores mest populære sortiment til storkøkkener og plejehjem. Vi bager og leverer alt fra rugbrød, franskbrød og croissanter til burgerboller, baguettes, bagels og andet brød til plejehjem og storkøkkener.

Ønsker du at købe produktet, kommer du let videre til din foretrukne grossist ved at klikke på  på den enkelte produktside.

 

7  matchende resultater
80314 Gulerodsbrød_komprimeret
80314

Gulerodsbrød

550 g / stk.
80320 Gulerodsbroed (raadej)_komprimeret
80320

Gulerodsbrød (rådej)

675 g / stk.
80408_Formfranskbroed_skaaret_komprimeret
80408

Formfranskbrød

600 g / stk.
6837 Grovbolle (raadej)_komprimeret
6837

Grovbolle (rådej)

66 g / stk.
80655_Soedmaelksfranskbroed_skaaret_komprimeret
80655

Sødmælksfranskbrød

550 g / stk.
80240 Rundt franskbrød skåret_komprimeret
80240

Rundt Franskbrød

600 g / stk.
85208 Birkestykke_komprimeret
85208

Birkesstykke

70 g / stk.
Loading...

'Med rådej får vi den gode duft af nybagt'

Vi har besøgt Gitte Lundsgaard, der er kostfaglig koordinator på Plejehjemmet Nedergården i Uldum. Her er bl.a. brugen af rådej i fokus:

'Fordelen ved rådej er, at vi kan spare tid på tilberedningen af dejen. Men beboerne går samtidig ikke glip af den gode duft af nybagt, som de sætter så stor pris på. Og når vi reducerer vores tilberedningstid her, kan vi bruge ressourcerne andre steder – f.eks. får vi mere tid til at snitte friske grøntsager'.

 /Gitte Lundsgaard

Læs mere her

Fra spildtung buffet til portionstilpasset á la carte servering

I et forsøg på at bekæmpe madspild har Grundfos nytænkt deres frokost-servering i kantinen. Og resultatet er et køkken, der ikke bare er blevet mere økologisk men også mere varieret.

 Læs mere her, om hvordan vi har hjulpet dem med at vinke farvel til den traditionelt spildtunge buffet og i dag i stedet servere et balanceret og portionstilpasset koncept.

Læs mere her

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Masser af inspiration til syge/pleje fra vores blog

Besøg vores blog

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

 

Vores rådgivere har selv stået i køkkenet

Vores ambition er at gøre det så nemt og effektivt for dig og dine medarbejdere at servere lækkert brød til dine beboere så nemt og effektivt som muligt.

Men det er ikke alt – vores erfarne rådgivere, der tidligere har haft job som kantineledere, kostvejledere, bagere o.lign. sidder klar til at guide dig hen mod en skræddersyet løsning for netop dit kækken, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker til produkt, kvalitet, levering, opbevaring og servering.

På grund af deres baggrund og erfaringer, kender vores rådgivere desuden til alle de udfordringer, du oplever, og kan således komme med en række gode råd og forslag til at optimere din drift på flere områder.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller søger du rådgivning generelt, er du således altid velkommen til at tage fat i vores erfarne rådgivere.