Mere end 150 års erfaring i at skabe det fineste bagværk

Om Schulstad Bakery Solutions

Med mere end 150 års erfaring i at skabe det fineste bagværk og brød er Schulstad Bakery Solutions et mærke med en stolt arv og ekspertise, der er baseret på de mest moderne bageteknikker.

Vi forsyner vores partnere med innovativt bagværk og løsninger, der gør dem i stand til at levere lækre, mindeværdige måltider af høj kvalitet til deres kunder. 

Vores produktsortiment omfatter brød, wienerbrød, kager, croissanter og fastfood, og vi tilbyder produkter til alle måltider.

Med passion for at bage siden 1880

Vi står i dag på skuldrene af hundrede års bagerihistorie, og vi tror på, at tradition og erfaring er de vigtigste ingredienser i bagning.

Vi bestræber os på at kombinere tradition og innovation ved at anvende testede og anerkendte metoder i en moderne bageri-indstilling, for at sprede den vidunderlige duft af bagværk i de danske gaderne og hjerterne af brødelskere.

Mere om Viggo Schulstad

En del af Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake er en førende international bagerikoncern med ekspertise i frosne og friske bageriprodukter til foodservice og detail. Vi servicerer kunder døgnet rundt og verden over – hver dag.

Mere om Lantmännen Unibake

Ejet af svenske Lantmännen

Vi er ejet af svenske landmænd og sammen tager vi ansvar fra jord til bord. Den grønne spire på emballagen er garanti for ansvarligt produceret mad, som vi stræber efter at udvikle på en langsigtet og holdbar måde. Da Lantmännen ejes af svenske landmænd, som har viden og er tættest på naturen, har vi evnen til at stille de rigtige krav på alle stadier og tage ansvar fra jord til bord

Læs mere

Medlem af fuldkornspartnerskabet - selvfølgelig!

I en lang årrække har vi sammen med sundhedsorganisationer, Fødevarestyrelsen og andre fødevarevirksomheder arbejdet målrettet på at få danskerne til at spise mere fuldkorn.

Hver især bidrager vi med vores styrker og kompetencer. Sammen har vi skabt nogle unikke resultater, som vi ikke havde opnået hver for sig.

Læs mere om fuldkornspartnerskabet