Bake-off til kantiner

Vil du selv smage? Book en rådgiver eller bestil en gratis prøvekasse.

Erfaren brød-leverandør til kantiner

Du ved alt om hvordan gæsterne i din kantine ønsker måltider der er både lækre, sunde og næringsrige - hver dag! Det stiller store krav til dit køkken og dit personale.

Vi ved, at det kræver både ressourcer og tid at bage godt brød fra bunden, især hvis det er store mængder. Derfor er vores brede udvalg af bake-off, tø-og-servér brød eller færdiglavet dej (rådej) den perfekte løsning til din kantine. Med dem i fryseren, kan I altid servere lækkert brød, forberedt på næsten ingen tid.

Vi gør det let at servere godt brød

Et personligt præg

Med færdiglavet dej (rådej) har du uendelige muligheder – kun din kreativitet sætter grænser. Du vælger selv form, snit og drys og giver dermed brødene hvert deres unikke udseende.

Reducér dit madspild

Med bake-off kan du bage i takt med efterspørgsel og behov. Du kan nemt tilpasse dit sortiment i løbet af dagen og du undgår derfor unødigt madspild.

Spar arbejdstimer

Det kræver både ressourcer og tid at bage godt brød fra bunden, især hvis det er i store mængder. Når du bruger bake-off eller tø-og-servér kan du spare tid og kræfter, som kan bruges på andre gøremål.

 

Udvalgt bake-off til kantiner

Nedenfor ser du et udvalg af vores mest populære brød til kantiner. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller søger du generel rådgivning ift. dine behov, er du altid velkommen til at tage fat i vores erfarne rådgivere.

Ønsker du at købe produktet, kommer du let videre til din foretrukne grossist ved at klikke på  på den enkelte produktside.

 

8  matchende resultater
26095 SBS Softkerne Solsikke skiver18 bagepose_komprimeret
26095

Softkerne solsikke i skiver og bagepose

740 g / stk.
80324  Solsikkerugbroed_komprimeret
80324

Solsikkerugbrød

1100 g / stk.
50000041 Mørke landstykker_komprimeret
50000041

Mørke Landstykker

108 g / stk.
4019931 Croissant med nougat og sjokolade3
21824001

Croissant med nougat & chokolade

95 g / stk.
26123 Softkernerugbroed skaaret_komprimeret
26123

Softkernerugbrød

900 g / stk.
214910 Morgenbroed mix_komprimeret
214910

Blandede morgenbrød

90 g / stk.
50000086 fRustik Sandwich,  grov, skåret_komprimeret
50000086

Rustik Sandwich, grov, skåret

115 g / stk.
80314 Gulerodsbrød_komprimeret
80314

Gulerodsbrød

550 g / stk.
Loading...

'Jeg synes at kvaliteten på bake-off brød er fulgt utrolig godt med tiden. Håndværket er tilbage, og det smager godt.'

/Joan Poulsen, Kantineleder 

Fra spildtung buffet til portionstilpasset á la carte servering

I et forsøg på at bekæmpe madspild har Grundfos nytænkt deres frokost-servering i kantinen. Og resultatet er et køkken, der ikke bare er blevet mere økologisk men også mere varieret.

 Læs mere her, om hvordan vi har hjulpet dem med at vinke farvel til den traditionelt spildtunge buffet og i dag i stedet servere et balanceret og portionstilpasset koncept.

Læs mere her

"Sætter vi brød ind i en køkkencirkulær tankegang, er det faktisk en god madspildsstopper. Det er en af de råvarer, der ikke bør give et kantinekøkken madspild."

Jakob Olesen, Grundfos

Læs mere her

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Find mere inspiration på vores blog

Besøg vores blog

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

 

Vores rådgivere har selv kantineerfaring

Vi bager og leverer alt fra rugbrød, franskbrød og sandwich til burgerboller, baguettes, bagels og andet brød til kantiner. Vores ambition er at gøre det så nemt og effektivt for dig og dine medarbejdere at servere lækkert brød så nemt og effektivt som muligt.

Derfor tilbyder vi ikke bare bake-off, der blot skal afbages (eller sågar blot brød, der kan optøs) på rekordtid. Vores erfarne konsulenter sidder også altid klar til at guide dig hen mod en skræddersyet løsning til netop din kantine, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker til produkt, kvalitet, levering, opbevaring og servering.

Med tidligere titler som kantineleder, kostvejleder, bager osv., har konsulenterne alle mange års erfaring indenfor branchen. Det vil sige, at de kender til dine udfordringer og har en række gode råd og forslag til at optimere din kantinedrift og dit menukort.