Bake-off til gymnasie- og skolekantiner

Vil du selv smage? Bestil en gratis prøvekasse eller book en rådgiver.

 

Det bedste bake-off sortiment til gymnasie- & skolekantiner

 

Næringsrige måltider er naturligt i fokus, når skoleelever skal bespises. Det stiller store krav til både dit køkken og personale både hvad angår viden om råvarer og håndtering.

Vi ved, at det kræver både ressourcer og tid at bage godt brød fra bunden, især hvis det er i store mængder. Derfor er bake-off er den perfekte løsning til din elev-kantine. Hvad enten du tilbyder morgenbrød, sandwich, håndmadder eller eftermiddagssnacks, tager det kun få minutter at fremtrylle perfekt brød.

Du kan bage små mængder dagen igennem, som er tilpasset dagens pauser og frikvarterer. Det har tilmed den klare fordel, at elever og personale kan nyde duften af nybagt brød eller andre fristelser dagen lang.

 

Vi gør det let at servere godt brød 

Lang holdbarhed

Vores produkter har en naturlig, lang holdbarhed på frost. Dermed slipper du hyppige leveringer og kan i stedet fokusere på indkøb af varer med kort holdbarhed.

Spar arbejdstimer

Det kræver både ressourcer og tid at bage godt brød fra bunden, især hvis det er i store mængder. Når du bruger bake-off eller tø-og-servér kan du spare tid og kræfter, som kan bruges på andre gøremål.

Et personligt præg

Med færdiglavet dej (rådej) har du uendelige muligheder – kun din kreativitet sætter grænser. Du vælger selv form, snit og drys og giver dermed brødene hvert deres unikke udseende.

Nem og lækkert bake-off brød til elev-kantiner

Vi har Danmarks bredeste udvalg af bake-off. Nedenfor kan du få en smagsprøve på vores mest populære bake-off varianter til uddannelsesinstitutioner. Alle brødtyperne er alle nemme at håndtere, hurtige at bage og kræver minimal erfaring i et køkken. 

Ønsker du at købe produktet, kommer du let videre til din foretrukne grossist ved at klikke på  på den enkelte produktside.

 

3  matchende resultater
216822 Soft sandwichboller_øko_komprimeret
216822

Soft sandwichbolle økologisk, skåret

120 g / stk.
216821 Soft sandwichboller_mørk_komprimeret
216821

Soft sandwichbolle mørk, skåret

120 g / stk.
216820 Soft sandwichboller_lys_komprimeret
216820

Soft sandwichbolle lys, skåret

120 g / stk.
Loading...

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Fra hyggeprojekt til sandwichkæde

På 15 år er 'Anettes Sandwich' gået fra hyggeprojekt til en kæde af seks sandwichcafeer spredt ud over Aarhus og Aalborg.

Men udbuddet af sandwich i en by som Aarhus er stort. Derfor kræver det noget ekstra at skille sig ud fra mængden.  Læs her om ægteparret Anette og Niels Rasmussens vej til success.

Læs mere her

"Det vigtigste er råvarerne"

"Har du et godt brød og godt fyld, har du en god sandwich. Og så skal du selvfølgelig tænke i arkitektur, så fyldet ligger godt, og sandwichen dermed er nem at spise.

Vores kunder kender os for kvaliteten, og de vil gerne betale for det."

Niels J. Rasmussen, Anettes Sandwich

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

 

Konsulenter der kender hverdagens køkken-udfordringer

Når vi leverer bake-off til gymnasier, skoler og andre kantiner, så er det med den største respekt for det personale, der skal bage og servere det. Vores ambition er altid, at vores bake-off er med til at effektivisere jeres arbejdsprocesser, forkorte bagetid og garantere lækkert brød hver gang.

Vores bake-off er et led i jeres arbejdskæde, og vi gør vores ypperste for altid at levere det bedste brød og boller på den mest bekvemme måde for jer.

Derfor står vores konsulenter også altid til rådighed, hvis du har køkkenspecifikke spørgsmål eller søger generel rådgivning. Konsulenterne har alle mange års erfaring indenfor branchen med tidligere titler såsom kantineledere, kostvejledere og bagere. Det vil sige, at de kender dine udfordringer og har en række gode forslag til dig for at løse selvsamme udfordringer bedst muligt.

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!