Bredt og lækkert udvalg af bake-off til kroer

Vil du selv smage? Book en rådgiver eller bestil en gratis prøvekasse.

Det bredeste bake-off sortiment til de danske kroer

I har rygende travlt i køkkenet - især om morgenen. Fokus på råvarer af høj kvalitet, og store ambitioner hvad angår både menukortet og de enkelte serveringer. Måske er der tilmed stor rotation i personalet? Eller ekstra stort pres på buffeten i højsæsonen?

Bake-off kan bidrage til at frigøre hænder, som kan bruges til andre gøremål i køkkenet. Det er hurtigt at bage - både i små og store mængder - og I kan forkæle jeres gæster en morgenmadsbuffet af konstant høj kvalitet.

Uanset om dit personale har erfaring med brød eller ej, så kan alle håndtere vores bake-off brød og wienerbrød. Når blot vores enkle bagevejledninger følges, kan alle – uanset kendskab til brød – bage og servere lækkert brød.

Vi gør det let at servere godt brød

Reducér dit madspild

Med bake-off kan du bage i takt med efterspørgsel og behov. Du kan nemt tilpasse dit sortiment i løbet af dagen og du undgår derfor unødigt madspild.

Mangel på faguddannet personale

Vi tilbyder fleksible brødløsninger, så du ikke skal bekymre dig om dit personales erfaring i et køkken. Vores konsulenter kender rutinerne i et køkken og kan vejlede dig til den bedste løsning.

Spar arbejdstimer

Det kræver både ressourcer og tid at bage godt brød fra bunden, især hvis det er i store mængder. Når du bruger bake-off eller tø-og-servér kan du spare tid og kræfter, som kan bruges på andre gøremål.

 

Bake-off til alle dagens serveringer 

Her ser du et udvalg af vores mest populære bake-off til kroer. Vi tilbyder det bredeste sortiment - lige fra klassikerne på morgenbuffeten til burgerboller til aftenkortet.  

Ønsker du at købe produktet, kommer du let videre til din foretrukne grossist ved at klikke på  på den enkelte produktside.

 

7  matchende resultater
26095 SBS Softkerne Solsikke skiver18 bagepose_komprimeret
26095

Softkerne solsikke i skiver og bagepose

740 g / stk.
26354 SBS Økologisk Multigrain Rugbrød i skiver_komprimeret
26354

Øko multigrain i skiver og bagepose

790 g / stk.
200862_Mini-tebirkes
200862

Mini Thebirkes m. remonce

36 g / stk.
85211 Oeko bl. morgenbroed_komprimeret
85211

Økologiske blandede morgenbrød

73.33 g / stk.
214910 Morgenbroed mix_komprimeret
214910

Blandede morgenbrød

90 g / stk.
80240 Rundt franskbrød skåret_komprimeret
80240

Rundt Franskbrød

600 g / stk.
80314 Gulerodsbrød_komprimeret
80314

Gulerodsbrød

550 g / stk.
Loading...

'Michelle har lært vores personale op'

'Hele vejen har Michelle (Key Accaount Manager hos Schulstad Bakery Solutions)  taget os i hånden. Hun har besøgt os for at lære hotellet og vores gæster at kende. Hun har lært vores personale op i processerne fra at tage brød op til optøning dagen før, til prøvebagning i vores ovne. Nu er vi sikre på, at vi har samme høje kvalitet på brødbuffeten hver dag. DET har vi sat stor pris på!'

/Ola Larsson, Hotelchef på Hotel TwentySeven

Brødet er noget af det første, som gæsterne får øje på i buffeten

Derfor er det vigtigt med en samarbejdspartner, der kan bidrage til at forene de høje ambitioner i køkkenet med de praktiske udfordringer der kan være forbundet med at fremtrylle en lækker morgenbuffet på meget kort tid - dag efter dag.

 Kan Michelle, eller en af hendes dygtige kollegaer, også hjælpe dig og din morgenbuffet?

Book et møde - uforpligtende og nemt

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

 

Vores rådgivere har stået, hvor du står

Vi tilbyder alt fra burgerboller, baguettes og bagels til croissanter og andet brød, der tilgodeser lige præcis jeres behov og ønsker. Vores mål er nemlig at gøre det så nemt og bekvemt for dig og dine medarbejdere at bage og servere lækkert, lunt brød, der frister kroens gæster og lokker dem hen til morgenbuffeten.

Derfor tilbyder vi ikke blot et bredt bake-off, der kan bages (eller sågar kun optøs) på kort tid. Vores erfarne konsulenter sidder også altid klar til at guide dig mod en løsning, der tager hensyn til netop dine behov og ønsker til produkt, kvalitet, opbevaring og servering.

Morgenbuffeten er ofte det sidste sted, dine gæster opholder sig. inden de forlader kroen. Og netop derfor skal den være helt i top - hver dag.