Lækkert brød til burgerbarer og sandwichbarer

Vil du selv smage? Bestil en gratis prøvepakke her

Danmarks bredeste og bedste sortiment af burger- & sandwichbrød

Her finder du danmarks bredeste og bedste sortiment af burger- og sandwichbrød til glæde for dine gæster og kunder.

 

Saftige burgere og velsmurte sandwich er nøglen til gode smagsoplevelser og loyale kunder, der kommer igen og igen. Et godt brød, der er lækkert hvér gang, er en central del af din færdige servering.

Det kræver imidlertid både ressourcer og tid at bage godt brød fra bunden, især hvis det er i store mængder. Når du bruger vores forskårne ’tø & servér’ sandwich og burgerboller, kan du spare både tid og kræfter. De kan stedet kan bruges på at lave din helt egen signatur-dressing eller på øvrige gøremål i køkkenenet.

 

Vi gør det let at servere godt brød 

Tø og servér

Brug vores forskårne 'tø og server' produkter, når det skal være ekstra let. Brødene holder sig friske (også på køl) og samtidig har de en tæt og blød krumme, der gør dem lette at smørre.

Spar arbejdstimer

Det kræver både ressourcer og tid at bage godt brød fra bunden, især hvis det er i store mængder. Når du bruger bake-off eller tø-og-servér kan du spare tid og kræfter, som kan bruges på andre gøremål.

Mangel på faguddannet personale

Vi tilbyder fleksible brødløsninger, så du ikke skal bekymre dig om dit personales erfaring i et køkken. Vores konsulenter kender rutinerne i et køkken og kan vejlede dig til den bedste løsning.

Forskårne tø-og-server brød med tæt krumme

Nedenfor ser du et udvalg af vores mest populære varianter til burger- og sandwichserveringer. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller søger du rådgivning generelt, er du altid velkommen til at tage fat i vores erfarne rådgivere.

Ønsker du at købe produktet, kommer du let videre til din foretrukne grossist ved at klikke på på den enkelte produktside.

5  matchende resultater
215775 Oekologisk brioche burgerbolle komprimeret
215775

Økologisk Brioche Burgerbolle, skåret

80 g / stk.
218803 Brioche style burger sesam skaaret komprimeret
218803

Brioche Style Hamburgerbolle m. Sesam, skåret

90 g / stk.
218397 Potato slider skaaret komprimeret
218397

Potato Slider, skåret

30 g / stk.
218018 Rugstykke m drys_komprimeret
218018

Rugstykke med drys

140 g / stk.
219548 Chili Cheese Bagel_komprimeret
219548

Chili Cheese Bagel

150 g / stk.
Loading...

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Fra hyggeprojekt til sandwichkæde

På 15 år er 'Anettes Sandwich' gået fra hyggeprojekt til en kæde af seks sandwichcafeer spredt ud over Aarhus og Aalborg.

Men udbuddet af sandwich i en by som Aarhus er stort. Derfor kræver det noget ekstra at skille sig ud fra mængden.  Læs her om ægteparret Anette og Niels Rasmussens vej til success.

Læs mere her

"Det vigtigste er råvarerne. Har du et godt brød og godt fyld, har du en god sandwich. Og så skal du selvfølgelig tænke i arkitektur, så fyldet ligger godt, og sandwichen dermed er nem at spise. Vores kunder kender os for kvaliteten, og de vil gerne betale for det."

Niels J. Rasmussen, Anettes Sandwich

Amerikansk burgerbar... i Køge?

Saftige burgere, farvestrålende lokaler og brændemærket logo på bollen — du behøver ikke krydse Atlanten for at spise på en vaskeægte amerikansk burgerbar. Hos Stacy's Diner i Køge får du nemlig serveret hele oplevelsen sammen med en lækker burger.

Med omtrent 150 ansatte om sommeren og ca. 75 om vinteren serverer Stacy’s på en nøje udvalgt menu af 10 forskellige burgere samt et par udskiftende sæsonburgere.

Læs mere her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

 

Rådgivere der selv har haft brødet i hånden

Når vi leverer brød til burgerbarer og sandwichsteder, så er det med den største respekt for den oplevelse, I ønsker at give kunden. Vores mål er først og fremmest at garantere lækkert brød og gode smagsoplevelser hvér gang – og derudover at understøtte jeres forretning ift. arbejdsprocesser, praktik, fleksible løsninger osv.

Det er et ansvar, vi tager alvorligt. Vores brød er en essentiel del af jeres dagligdag, og vi gør vores bedste for kun at levere de bedste burgerboller og sandwichbrød på den mest bekvemme måde for dig og din forretning.

Derfor sidder vores konsulenter altid klar, hvis du har branchespecifikke spørgsmål eller søger generel rådgivning. De har alle mange års erfaring indenfor branchen - det betyder, at de kender alle de udfordringer, du står overfor.

Find mere burger-inspiration

Besøg vores blog

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!