26364 Signaturbrød Gilleleje Havn1
Varenummer: 26397

Signaturbrød Bryghus Møn

700 g / stk.

Signaturbrødet er resultatet af et tæt samarbejde med Bryghuset Møn. Det mørke rugbrød er bagt med maltede rugkerner, der er bearbejdet efter ølbrygningens principper, lagt i blød i koncentreret kirsebærjuice og derefter tilføjet et strejf af lakrids. Brødet er som altid uden stråforkortere og konserveringsmidler, og er bagt i Danmark. En karton indeholder 12 poser med 1 stk. i hver pose. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, sigtet RUGMEL, RUGKERNER 13%, rugsurdej 9% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 8%, BYGMALTEKSTRAKT, maltede RUGKERNER 5%, rugbrødsrasp (ingredienser som i dette brød), hørfrø 2%, koncentreret kirsebærjuice 2%, salt tilsat jod, gær, sirup, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie, lakridspulver, BYGMALTMEL, HVEDEMEL

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 365

Wholesaler

BC Catering 301590
AB Catering 301590
Dagrofa Foodservice 273652
Hørkram 17555142
Inco 301590

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 212 kcal
Energi, kJ 893 kJ
Fedt 2.3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.3 g
Kulhydrater 39 g
- heraf sukkerarter 4 g
Kostfibre 7.1 g
Protein 5.2 g
Salt 1.6 g
26397 SBS_Signatur_Møn_komprimeret
dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad