Signaturbrød Bryghus Møn
700 g / stk.
Signaturbrødet er resultatet af et tæt samarbejde med Bryghuset Møn. Det mørke rugbrød er bagt med maltede rugkerner, der er bearbejdet efter ølbrygningens principper, lagt i blød i koncentreret kirsebærjuice og derefter tilføjet et strejf af lakrids. Brødet er som altid uden stråforkortere og konserveringsmidler, og er bagt i Danmark. En karton indeholder 12 poser med 1 stk. i hver pose. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, sigtet RUGMEL, RUGKERNER 13%, rugsurdej 9% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 8%, BYGMALTEKSTRAKT, maltede RUGKERNER 5%, rugbrødsrasp (ingredienser som i dette brød), hørfrø 2%, koncentreret kirsebærjuice 2%, salt tilsat jod, gær, sirup, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie, lakridspulver, BYGMALTMEL, HVEDEMELAllergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Produktionsland | Danmark |
---|---|
Holdbarhed (dage) | 365 |
Wholesaler
BC Catering | 301590 |
---|---|
AB Catering | 301590 |
Dagrofa Foodservice | 273652 |
Hørkram | 17555142 |
Inco | 301590 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 212 kcal |
Energi, kJ | 893 kJ |
Fedt | 2.3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.3 g |
Kulhydrater | 39 g |
- heraf sukkerarter | 4 g |
Kostfibre | 7.1 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 1.6 g |
