26364 Signaturbrød Gilleleje Havn1
Varenummer:26397

Signaturbrød Bryghuset Møn

700 g / stk.

Signaturbrødet er resultatet af et tæt samarbejde med Bryghuset Møn. Det mørke rugbrød er bagt med maltede rugkerner, der er bearbejdet efter ølbrygningens principper, lagt i blød i koncentreret kirsebærjuice og derefter tilføjet et strejf af lakrids. Brødet er som altid uden stråforkortere og konserveringsmidler, og er bagt i Danmark. En karton indeholder 12 poser med 1 stk. i hver pose.

Ingredienser

Vand, sigtet RUGMEL, RUGKERNER 13%, rugsurdej 9% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 8%, BYGMALTEKSTRAKT, maltede RUGKERNER 5%, rugbrødsrasp (ingredienser som i dette brød), hørfrø 2%, koncentreret kirsebærjuice 2%, salt tilsat jod, gær, sirup, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie, lakridspulver, BYGMALTMEL, HVEDEMEL

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059030
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 212 kcal
Energi, kJ 893 kJ
Fedt 2.3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.3 g
Kulhydrater 39 g
- heraf sukkerarter 4 g
Kostfibre 7.1 g
Protein 5.2 g
Salt 1.6 g
26397 Signaturbrød Bryghuset Møn
denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad