Schulstad_11
Varenummer:26443

Signaturbrød Sol over Gudhjem

750 g / stk.

Vores signaturbrød ”Sol over Gudhjem” er udviklet af kokkeduoen Mikkel og Mads Marschall. Sammen med dem har vores produktudviklere og bagere skabt et nyt premium brød med et unikt visuelt udtryk. Rugbrødet har en karakteristisk smag af urteagtige noter, let bitterhed og fedme fra den koldpressede rapsolie fra Bornholm samt en let syrlighed fra surdej. Produktet er bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med et stk i hver pose. Egnet til veganere.

Ingredienser

Ingredienser: Vand, RUGKERNER 25%, FULDKORNSRUGMEL 12%, rugsurdej 9,5% (vand, FULDKORNSRUGMEL 4,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, BYGMALTEKSTRAKT, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), poppede durumkerner (HVEDE) 3%, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, sirup, koldpresset rapsolie 0,8%, eddike, gær, majsflager 0,6%, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie, tørret purløg 0,1%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

OPBEVARING: Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 363
05701205009502

Wholesaler

BC Catering 318213
AB Catering 318213
Dagrofa Foodservice 293321
Hørkram 18138887
Inco 318213

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 210 kcal
Energi, kJ 882 kJ
Fedt 3.2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.4 g
Kulhydrater 35 g
- heraf sukkerarter 2.7 g
Kostfibre 8.8 g
Protein 5.8 g
Salt 1.6 g
26443 Sol over Gudhjem
dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad