Signaturbrød Sol over Gudhjem
750 g / stk.
Vores signaturbrød ”Sol over Gudhjem” er udviklet af kokkeduoen Mikkel og Mads Marschall. Sammen med dem har vores produktudviklere og bagere skabt et nyt premium brød med et unikt visuelt udtryk. Rugbrødet har en karakteristisk smag af urteagtige noter, let bitterhed og fedme fra den koldpressede rapsolie fra Bornholm samt en let syrlighed fra surdej. Produktet er bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med et stk i hver pose. Egnet til veganere.
Ingredienser
Ingredienser: Vand, RUGKERNER 25%, FULDKORNSRUGMEL 12%, rugsurdej 9,5% (vand, FULDKORNSRUGMEL 4,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, BYGMALTEKSTRAKT, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), poppede durumkerner (HVEDE) 3%, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, sirup, koldpresset rapsolie 0,8%, eddike, gær, majsflager 0,6%, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie, tørret purløg 0,1%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
OPBEVARING: Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Produktionsland | Danmark |
---|---|
Holdbarhed (dage) | 363 |
Wholesaler
BC Catering | 318213 |
---|---|
AB Catering | 318213 |
Dagrofa Foodservice | 293321 |
Hørkram | 18138887 |
Inco | 318213 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 210 kcal |
Energi, kJ | 882 kJ |
Fedt | 3.2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.4 g |
Kulhydrater | 35 g |
- heraf sukkerarter | 2.7 g |
Kostfibre | 8.8 g |
Protein | 5.8 g |
Salt | 1.6 g |
