Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?
Hvordan gør vi bæredygtighed nemmere at forstå? Og hvordan bliver vi bedre til at vælge råvarer og servere måltider, som er både bæredygtige og rige på smag?
Vi har i samarbejde med Flensted, Royal Greenland og Danish Crown deltaget i Catering Forums podcastserie ’Til Bords’, hvor journalist Caroline Juul Mørck får besøg af landets førende kokke og specialister til snakke om bæredygtighed og grøn omstilling i de professionelle køkkener.
Lyt til podcastserien "Til Bords" og bliv klogere på:
- hvordan man sætter målbare og meningsfulde bæredygtighedsmål,
- om lokale råvarer altid er det mest bæredygtige valg,
- hvordan storytelling kan styrke den grønne omstilling,
- hvordan man bevarer motivationen og finder ny inspiration i arbejdet med bæredygtighed,
- hvordan man skaber måltider, der både mætter og tager hensyn til sundhed og klima,
- hvordan samarbejde og strategier kan mindske madspild,
- hvordan man konkret omsætter viden til ansvarligt madhåndværk – fra fuldkorn til planterige måltider,
- og meget mere.