Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hvordan gør vi bæredygtighed nemmere at forstå? Og hvordan bliver vi bedre til at vælge råvarer og servere måltider, som er både bæredygtige og rige på smag?

Vi har i samarbejde med Flensted, Royal Greenland og Danish Crown deltaget i Catering Forums podcastserie ’Til Bords’, hvor journalist Caroline Juul Mørck får besøg af landets førende kokke og specialister til snakke om bæredygtighed og grøn omstilling i de professionelle køkkener. 

Lyt til podcastserien "Til Bords" og bliv klogere på:

  • hvordan man sætter målbare og meningsfulde bæredygtighedsmål, 
  • om lokale råvarer altid er det mest bæredygtige valg,
  • hvordan storytelling kan styrke den grønne omstilling,
  • hvordan man bevarer motivationen og finder ny inspiration i arbejdet med bæredygtighed,
  • hvordan man skaber måltider, der både mætter og tager hensyn til sundhed og klima,
  • hvordan samarbejde og strategier kan mindske madspild,
  • hvordan man konkret omsætter viden til ansvarligt madhåndværk – fra fuldkorn til planterige måltider,
  • og meget mere.

LYT TIl PODCASTEN HER

 

"Til Bords"-podcast live sessions

På Madens Folkemøde 2024 blev der sat fokus på bæredygtighed og grøn omstilling i de professionelle køkkener. Her blev syv episoder af podcastserien Til Bords optaget live med deltagelse af kokke, eksperter og aktører fra fødevarebranchen.

Samtalerne kredsede om konkrete udfordringer og løsninger – fra madspild og mæthed til fuldkorn, sundhed og det planterige måltid. Gæsterne delte erfaringer og viden om, hvordan man omsætter bæredygtighedsmål til praksis, og skaber måltider med både ansvar og smag.

Madens Folkemødet dannede rammen for åbne og ærlige samtaler om, hvordan bæredygtighed kan gøres mere tilgængelig og håndgribelig i de professionelle køkkener.