Hvordan gør vi bæredygtighed nemmere at forstå? Og hvordan bliver vi bedre til at vælge råvarer og servere måltider, som er både bæredygtige og rige på smag?

I samarbejde med Flensted, Royal Greenland og Danish Crown præsenterer vi podcasten Til Bords, hvor journalist Caroline Juul Mørck får besøg af landets førende kokke og specialister, som gør os klogere på bæredygtighed, råvarer, madspild og mæthed i det grønne køkken.

Læs mere om hvert afsnit herunder, klik og lyt ...

 

Lyt til episode 1

Hvordan sætter man målbare og tydelige bæredygtighedsmål?

Lyt til podcasten her

Lyt til episode 2

Giver det altid mening at bruge lokale råvarer på bæredygtighedsrejsen?

Lyt til podcasten her

Lyt til episode 3

Hvordan bruger du storytelling til at fremme bæredygtighed?

Lyt til podcasten her

Lyt til episode 4

Hvordan holder man gejsten og finder ny inspiration, når man arbejder med bæredygtighed?

Lyt til podcasten her