Vi hylder hverdagens kantinehelte
Mere end én million danskere spiser dagligt i en kantine, hvor de får serveret inspirerende og lækre måltider. Derfor giver det næsten sig selv, at landets kantiner spiller en central rolle, når det kommer til at fremme bæredygtighed, sundhed og det grønne på tallerkenen.
Kantinerne fortjener skulderklap, opbakning og masser af god karma for deres enorme og vigtige indsats for at gennemføre grønne initiativer og skubbe os alle i en mere bæredygtig retning.
Forandringen begynder i kantinerne
Jo dygtigere de professionelle køkkener bliver til at vælge råvarer, sammensætte menuer, mindske madspild og “nudge” gæster og kunder i en mere bæredygtig retning, jo større effekt har det – også uden for kantinen:
Det er ofte i kantinen, vi finder inspirationen til den mad, vi tilbereder og serverer hjemme, når arbjedsdagen er slut og familien samles om spisebordet.
Med andre ord:
Kantiner! Vi har brug for jer til at kickstarte den bæredygtige, grønne omstilling, som skal gøre en forskel nu og her og i fremtiden.
Kantinerne fortjener god karma
Hos Schulstad Bakery Solutions besøger vi ofte kantiner og møder dygtige fagfolk, som gør en stor indsats for at skabe en positiv forandring – og en mere bæredygtig hverdag.
Derfor mener vi, at kantinerne fortjener opbakning og et klap på skulderen fra alle os, der nyder gode måltider i en kantine til dagligt.
Deltag på de sociale medier
Derfor har vi iværksat en kampagne på de sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi opfordrer alle til at bidrage og hylde en eller flere kantiner, som gør en stor forskel i bæredygtighedens tegn.
Hyld din kollega!
Måske har du selv en kollega, leder eller ven, som arbejder professionelt med mad – og som fortjener et klap på skulderen?
Fortæl din kollega, hvorfor du værdsætter jeres samarbejde, hyld din leder eller medarbejder, eller giv dig selv et klap på skulderen (du fortjener det!).
Følg kampagnen (eller endnu bedre) deltag via Instagram eller FaceBook