Chili Cheese Bagel - nu med fuldkorn

Vores Chili Cheese Bagel er en ægte kundefavorit. Nu fås den også i en lækker fuldkornsvariant, der har den velkendte, sprøde ost på toppen og en balanceret kant af chili i eftersmagen.

Chili Cheese Bagel med fuldkorn er bagt med rugflager, havreflager, solsikkefrø, hørfrø, sesam og fuldkornshvedemel, som giver en flot bagel med både bid, fylde – og den helt særlige bagel-krumme.

En rigtig smagsbombe af en bagel! Bagt med tørrede tomater, gulerødder, basilikum og oregano og toppet med hele græskarkerner, er vores veggie bagel virkelig en smagsmæssig lækkerbisken. En rigtig spændende nyhed i Danmark!

Danskernes favorit når de skal vælge bagels, og man forstår god hvorfor! Kombinationen af smeltet ost ovenpå en luftig bagel bagt med chili skaber nemlig en virkelig god smagsoplevelse med både dybde og kant, som kan være svær at modstå. 

Let og lækker fuldkornsbagel, bagt med masser af fuldkornshvedemel. Luftige krumme og et flot farvespil mellem den mørke bagel og de lyse havregryn på toppen. Det oplagte valg til de mange kunder, som ønsker en sundere bagel. Nøglehulsmærket.

Dejlig, luftig bagel bagt med rugflager, havreflager, solsikkefrø, hørfrø og sesam. Mild eftersmag af korn og frø giver mange anvendelsesmuligheder og passer til al slags fyld. Flot udseende og det helt rigtige, klassiske bagel-bid. Et populært valg hos kunderne.

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har mange års erfaring i branchen i roller såsom kantineledere, bagere og kostvejledere. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver