Naanta med røget laks og græsk tzatziki

Forberedelsestid

10 minutter

Rækker til

1 servering

For at sætte dit eget præg på retten kan du med fordel tilberede din egen tzatzikisauce. Her skal du blot vende græsk yoghurt med fintskåret agurk, hakket hvidløg, dild og mynte og afslutte med citronsaft samt groft kværnet peber. 

 

Med Naanta kan du løfte enkle hverdagsretter fra hele verden til helt nye højder.

Forberedelsestid

10 minutter

Rækker til

1 servering

For at sætte dit eget præg på retten kan du med fordel tilberede din egen tzatzikisauce. Her skal du blot vende græsk yoghurt med fintskåret agurk, hakket hvidløg, dild og mynte og afslutte med citronsaft samt groft kværnet peber. 

 

Med Naanta kan du løfte enkle hverdagsretter fra hele verden til helt nye højder.

Ingredienser

1 stk. Naanta

90 g røget laksefilet

20 g wakame havtang

20 g fennikel

10 g babyspinat

200 ml tzatziki

200 ml citronsaft

200 ml olivenolie

Sådan gør du

Naanta med røget laks og græsk tzatziki