Kimchiburger med Kewpie-mayo, kimchi, sojamarinerede svampe, forårsløg, jalapeño og koriander.

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

4

Skab god variation på menukortet med Potato Burger Bun Gold. Du skal blot tø din Potato Burger Bun Gold op og tilsætte dit favorittilbehør – lettere bliver det ikke at forkæle dine gæster med smagfulde serveringer. Vores dygtige kokke udvikler hele tiden nye opskrifter, så du let kan sætte god smag på menuen. Prøv fx denne opskrift på en lækker Kimchiburger.

OBS! Potato Burger Bun Gold kan bestilles fra uge 13 2024.

Nyhed

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

4

Skab god variation på menukortet med Potato Burger Bun Gold. Du skal blot tø din Potato Burger Bun Gold op og tilsætte dit favorittilbehør – lettere bliver det ikke at forkæle dine gæster med smagfulde serveringer. Vores dygtige kokke udvikler hele tiden nye opskrifter, så du let kan sætte god smag på menuen. Prøv fx denne opskrift på en lækker Kimchiburger.

OBS! Potato Burger Bun Gold kan bestilles fra uge 13 2024.

Ingredienser

Sojamarinerede svampe:

2 dl soja

1 spsk. olie

4 Portobello-svampe

4-8 stk. østershatte (afhængig af størrelse).

 

Burger:

4 stk. Potato Burger Bun Gold 80g 120 mm, skåret.

2 dl Kewpie-mayo.

4 dl kimchi.

1 håndfuld forårsløg, snittet.

1 stk. jalapeño i tynde skiver.

1 håndfuld frisk koriander.

Sådan gør du

Tilberedning

20 min

Tilberedning
Servering
Tip