Bagevejledning til croissanter

Følg vores enkle bageguide til bake off-croissanter og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang

Bag croissanter til perfektion

Vil du servere croissanter, der er lige så lækre som dem fra bageren? Vores video viser dig, hvordan du nemt og hurtigt kan bage vores bake-off croissanter til perfektion. Husk, at bagetiden kan variere fra ovn til ovn, og for at opnå det bedste resultat, anbefaler vi at optø de frosne croissanter ca. 30 minutter før bagning. Klik på videoen herunder for flere detaljer og tips til at imponere med friskbagte croissanter!

Se video

Før afbagning

1. Klargør bageplader med bagepapir eller med madlavningsspray.

2. Placer de frosne croissanter på pladerne ca. 5 cm fra hinanden.

3. For at opnå bedste resultat kan croissanterne med fordel optøs i 30 minutter ved stuetemperatur.

Afbagning

1. Forvarm ovnen (ingen damp) til 190°C.

2. Almindelig størrelse croissanter bages i 15 minutter.

3. Mini-croissanter bages i 11-13 minutter.

Efter afbagning

1. Lad croissanterne køle af i 10 minutter.

2. Croissanter bør ikke stables.

Dekoration

1. Tip: Drys croissanterne med flormelis eller anden topping.

2. Start med at dekorere croissanterne længst fra dig selv.

Lækre croissanter

Søger du flere bake off-croissanter, så finder du det her. 

Vi har et stort udvalg af lækre croissanter til morgenbordet, til den lille sult eller til den søde tand. 

Se vores udvalg

Sød Inspiration

Find inspiration til, hvordan du kan anvende vores søde produkter til at skabe lækre desserter og kreative serveringer. Med lidt sødt i fryseren er det både hurtigt og nemt at glæde kunder og gæster – uanset anledning eller tidspunktet på dagen.

Find sød inspiration her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver