Bagevejledning til croissanter

Følg vores enkle bageguide og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang

Husk!

  • Bagetiden kan variere fra ovn til ovn.

  • Forbagte croissanter smager bedst, hvis de optøes ca. 30 minutter før bagning

  • Se videoen herunder for flere detaljer

Se video

Før afbagning

1. Klargør bageplader med bagepapir eller med madlavningsspray.

2. Placer de frosne croissanter på pladerne ca. 5 cm fra hinanden.

3. For at opnå bedste resultat kan croissanterne med fordel optøs i 30 minutter ved stuetemperatur.

Afbagning

1. Forvarm ovnen (ingen damp) til 190°C.

2. Almindelig størrelse croissanter bages i 15 minutter.

3. Mini-croissanter bages i 11-13 minutter.

Efter afbagning

1. Lad croissanterne køle af i 10 minutter.

2. Croissanter bør ikke stables.

Dekoration

1. Tip: Drys croissanterne med flormelis eller anden topping.

2. Start med at dekorere croissanterne længst fra dig selv.

Lækkert wienerbrød

Søger du spandauer, croissanter, snegle eller wienerstang, så finder du det her. 

Vi har et stort udvalg af wienerbrød, birkes og croissanter til morgenbordet, til den lille sult eller til den søde tand. 

Se vores udvalg

Klar til til en fagsnak om brød?

Kontakt en af vores distrikschefer, som gerne rådgiver om,
hvad vi kan gøre for din forretning.

Du finder nemt din nærmeste fagkonsulent,
så I kan sætte et møde op med det samme.

Find din salgskonsulent her