Bagevejledning til franskbrød/helbrød

Vil du servere lækre og friskbagte bake off-franskbrød og helbrød? Følg vores enkle bageguide og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang!

Din guide til at opnå det perfekte franskbrød og helbrød

Husk, at bagetiden kan variere fra ovn til ovn. For at opnå den bedste smag anbefaler vi, at du optør det forbagt brød, før du afbager det. Følg vores vejledning for at sikre, at dine franskbrød og helbrød bliver lækre og perfekte hver gang.

Før afbagning

Brødene skal optøs i mindst 3-6 timer ved stuetemperatur.

Afbagning

1. Forvarm ovnen (ingen damp) til 240°C. Reducer derefter til 190°C.

2. Brødene bages i ca. 11 minutter.

Efter afbagning

1. Lad brødet afkøle i 5-10 minutter. Hvis ikke, bliver brødets skorpe blød.

Stort udvalg af franskbrød og helbrød

Vores udvalg dækker det traditionelle formfranskbrød til de mere mørke og rustikke helbrøds varianter. Du finder lyse og grove brød, med og uden kerner samt fuldkornsmærkede og/eller økologiske brød. 

Med vores franskbrød og helbrød kan du få et bredt og varieret brødudvalg, som dækker alle dagens måltider.

Se vores udvalg af franskbrød

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver