Bagevejledning til franskbrød/helbrød

Følg vores enkle bageguide og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang

Husk!

  • Bagetiden kan variere fra ovn til ovn.

  • Forbagt brød smager bedst, hvis det optøes før, du afbager det.

Før afbagning

Brødene skal optøs i mindst 3-6 timer ved stuetemperatur.

Afbagning

1. Forvarm ovnen (ingen damp) til 240°C. Reducer derefter til 190°C.

2. Brødene bages i ca. 11 minutter.

Efter afbagning

1. Lad brødet afkøle i 5-10 minutter. Hvis ikke, bliver brødets skorpe blød.

Stort udvalg af franskbrød og helbrød

Vores udvalg dækker det traditionelle formfranskbrød til de mere mørke og rustikke varianter. Du finder lyse og grove brød, med og uden kerner samt fuldkornsmærkede og/eller økologiske brød. 

Med vores franskbrød og specialbrød kan du få et bredt og varieret brødudvalg, som dækker alle dagens måltider.

Se vores udvalg af franskbrød

Klar til til en fagsnak om brød?

Kontakt en af vores distrikschefer, som gerne rådgiver om,
hvad vi kan gøre for din forretning.

Du finder nemt din nærmeste fagkonsulent,
så I kan sætte et møde op med det samme.

Find din salgskonsulent her