Bagevejledning til wienerbrød

Følg vores enkle bageguide og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang

Før afbagning

1. Klargør bageplader med bagepapir eller spray dem med madlavningsspray.

2. Placer den frosne wienerbrød på bakkerne ca. 5 cm fra hinanden.

3. Læg poserne med glasur oven på ovnen eller et andet varmt sted for optøning.

Afbagning

1. Forvarm ovnen (ingen damp) til 190°C.

2. Almindelig størrelse wienerbrød skal bages i 18 minutter.

3. Mini wienerbrød skal bages i 15 minutter.

Efter afbagning

1. Lad wienerbrødet afkøle i 30 minutter før dekoration.

Hvis wienerbrødet er for varmt, vil glasuren smelte.

Dekoration

1. Skær et lille hul i sprøjteposen som fulgte med produkterne.

2. Hold posen ca. 5 cm over wienerbrødet.

3. Start med at dekorere wienerbrødet længst fra dig selv.

Bag wienerbrød til perfektion

Få det bedste resultat, når du bager spandauere, kanelsnegle og andet wienerbrød.

 

Se video

Lækkert wienerbrød

Søger du spandauer, croissanter, snegle eller wienerstang, så finder du det her. 

Vi har et stort udvalg af wienerbrød, birkes og croissanter til morgenbordet, til den lille sult eller til den søde tand. 

Se vores udvalg

Klar til til en fagsnak om brød?

Kontakt en af vores distrikschefer, som gerne rådgiver om,
hvad vi kan gøre for din forretning.

Du finder nemt din nærmeste fagkonsulent,
så I kan sætte et møde op med det samme.

Find din salgskonsulent her