Et gastronimisk løft til din burger

Når du arbejder med foodpairing, kombinerer du fødevarer, så der opstår harmonier, der løfter og fuldender smags- og spiseoplevelsen. Her får du inspiration til drikkevarer og fyld, der giver det bedste med- og modspil til den salte burgerbolle Pretzel Style og den sødmefyldte Potato Burger Bun Gold.

 

 

 

Den salte burgerbolle

Pretzel Style burgerbollen bringer noget nyt til bordet. Ofte er det de søde burgerboller, der fylder mest på menukortene, men med Pretzel Style Burgerbollen får du muligheden for at vælge en burgerbolle, der er skabt til nye, kulinariske eventyr. Den salte burgerbolle er god til det fede, sure, stærke og kraftige fyld. Salte brød er med til at forstærke fyldets smage.

Se mere og få opskrifter her

Den sødmefyldte burgerbolle

Vores nyhed Potato Burger Bun Gold er karakteriseret ved sine søde noter og silkebløde bid. Den matcher det fede, salte og sure fyld. Det søde brød kan også give skønt modspil til de mere kraftige smage i dit fyld.

Se mere og få opskrifter her

Hvad er food pairing? 

Foodpairing bygger på en teori om, at forskellige fødevarer har ”fælles smagskomponenter” og derfor matcher hinanden godt. Så ved at identificere og kombinere dine råvarer, kan du skabe mere harmoniske og velsmagende retter. Kaffe og chokolade er et klassisk eksempel på fødevarer, der deler komponenter, og derfor smager fantastisk sammen.

 

Med det rette fyld og tilbehør får du bedre spiseoplevelser

Parings til Potato Burger Bun Gold

Godt at fylde i:

 • Svampe er rige på umami, og derfor fungerer de godt til Potato Burger bun’ens milde og søde smag. Brug gerne grillede eller smørstegte nøddeagtige svampe og tilføj evt. en smule soja til svampene, så de får en dybere umami- og saltsmag. 
 • Pickles og fermenterede grøntsager fungerer godt til burgerbollens sødme, fordi deres syrlige, salte smag og sprøde tekstur bryder den lidt søde Potato Burger Bun med sin bløde tekstur. Prøv f.eks. med kimchi, cornichonger, kapers eller syltede rødløg.
 • Jalapeños er en forholdsvis stærk chilifrugt, der tilføjer en krydret smag, som bryder med Potato Burger Bun’ens milde smag. Jalapeños kan serveres på forskellige måder i burgeren, f.eks. frisk, grillet og syltet eller i en mayonnaise for at skabe variation. 

Godt at servere til:

 • En frugtagtig Ale eller IPA med lette citrusnoter spiller godt op imod den lidt søde Potato Burger Bun. De kompletterer hinandens fyldighed, men bryder igennem med øllets friske citrusnuancer. 
 • En milkshake med sea salt caramel og vaniljeis møder den milde Potato Burger Bun og bryder det spicy og sprøde fyld – til dem, der virkelig ønsker en burgeroplevelse med det hele! Servér med søde kartoffelpommes frites drysset med sesam og chiliflakes “on the side”.
 • En frisk iste med citronsmag kan være et opkvikkende og forfriskende valg til Potato Burger Bun’en. Isteen bringer friskhed til måltidet – og med et strejf af bourbonwhisky bliver det til en ny smagskombination, der både er spændende og velsmagende.

Parings til Pretzel Style Burgerbolle

Godt at fylde i:

 • Røget hickory BBQ sauce matcher Pretzel Style Burgerbollens smag supergodt og bryder igennem med en sød-salt og røget smag. 
 • Gedeostens fyldige smag og cremede tekstur afbalancerer Pretzel Style burgerbollens salte noter. Gedeosten har også en unik, skarp, lidt sur og nogle gange en krydret smag, der er en god kontrast til burgerbollens milde og afrundede. 
 • Sprøde grøntsager fungerer godt som teksturkontrast til brødets glatte og saftige tekstur. Servér Pretzel Style Burgerbollen med frisk salat, sprød og cremet coleslaw og syltede rødløg.

Godt at servere til:

 • En lys lager eller en weissbier er en perfekt kombination til Pretzel Style burgerbollen salte smagsunivers. 
 • En let rødvin fungerer godt med både Pretzel Style Burgerbollen, fordi den går godt i spænd med den lidt søde men røgede BBQ-sauce, sprøde, men milde, knoldselleri og cremet coleslaw med friske grøntsager.
 • Kombucha har en frisk og naturlig surhed, der afbalancerer Pretzel-bollens salthed. Par den gerne med en frugt -eller urteagtig Kombucha.

 

Fyld og drikkevarer, der matcher både Potato Bun Gold og Pretzel Style:

 • Både Pretzel Style og Potato Burger Bun’en fungerer godt med forskellige sennepper, der med en let syrlige og krydret mag, bryder med burgerbollernes hhv. salte og søde smagsuniverser. Senneppen skaber balance og giver en mere kompleks smagsprofil til begge burgerboller.
 • Blåskimmelost: Potato Burger Bun’en har en mild, let sød smag og luftighed, der fungerer meget godt med blåskimmelostens kraftige og unikke, salte smag. Pretzel Style Burgerbollen har en mild og afrundet smag med en dejlig krumme, som er en perfekt pairing til Blåskimmelost. Kontrasten mellem burgerbollernes mildhed og ostens kraftfulde smag skaber balance og en spændende smagsoplevelse. 
 • Urter som rosmarin, timian og krydrede spirer passer godt til Pretzel Style Burgerbollen, da deres kraftige aromatiske karakter tilføjer en ekstra sensorisk dimension og twist til burgerbollens runde smag, og er en god pairing til Potato Bun Burgerbollens milde, lidt søde smag. 
 • Ginger ale er en let sød og krydret drik, der passer godt til begge burgerboller. Ginger Ale’ens krydrede smag komplementerer den saftige og milde smag i Pretzel Style Burgerbollen, og den luftige Potato Burger Bun. Ginger Ale må gerne serveres med masser af isterninger en skive lime.

 

2  matchende resultater
225743 Burgerbolle Pretzel Style, skaaret_original Ny
225743

Burgerbolle Pretzel Style, skåret

85 g / stk.
225842 Potato Burger Bun 80 g 120 mm, skaaret_original Ny
225842

Potato Burger Bun Gold, skåret

80 g / stk.
Loading...

Find burgerbollen, der booster din business

Hvilken burgerbolle er den rigtige for DIG?

Svar på fem spørgsmål, og lad dine svar vise dig vejen til de burgerboller, der er ideelle for dig og din forretning.

Prøv guiden og boost din business!