Gør store og små events til god burgerbusiness

Gør store og små events til god burgerbusiness. Ta’ fx den årlige byfest, havnefest eller diverse markeder, her kan du med velsmagende burgere mætte publikum og samtidig øge din omsætning. Læs her hvad du bør overveje, når du skal gøre god burgerbusiness til store og små events. 

 

Gør det nemt og godt

Mad er de seneste år blevet et vigtigt element til et vellykket event. Folk kommer nemlig både for at opleve og spise godt. Burgeren er populær i mange sammenhænge – ikke mindst til udendørs arrangementer, hvor maden skal smage godt, være nem at tilberede og kunne spises siddende såvel som stående. Med sine smagskombinationer af surt, sødt og salt er burgeren elsket af både store og små, derfor rammer du bredt med burgere på menuen. 

 

Start lokalt

Start med at tænke lokalt. Hvilke små og mellemstore arrangementer er der i lokalområdet i løbet af sommeren? Hvor vil kunderne elske at spise burgere? Byd ind på arrangementet og lad os hjælpe dig med de helt rigtige brød til dine brugere. Brug de lokale medier til at fortælle, at du leverer mad til fx byfesten, gi’ rabat til dem, der forudbestiller og lav eventuelt konkurrencer på sociale medier, hvor kunderne kan vinde mad til eventet. 

 

Overvej dit brødvalg

Én ting er at have burgere på menuen på din hjemmebane, noget andet er at skulle tilberede dem under andre forhold end i dit vante køkken. Vores sortiment af brød til burgere er stort og er samtidig tilpasset livet på landevejen – fx er en del af vores burgerboller på forhånd skåret, så I sparer tid, når det skal gå stærkt. Derudover egner vores tø og server-produkter sig fantastisk til at have med på lager, hvor de kan tø op, så de ikke optager køle- og fryseplads. 

Se vores store sortiment af burgerboller her.

 

Få de brød du skal bruge

Når du sælger de bedste burgere, vokser køen hurtigt, og her er det vigtigt med en brødleverandør, der både har de brød, du ønsker, men som også kan levere hurtigt. Vi ved, hvad det kræver at levere til både små og store events, og det gør os til en sikker leverandør for vores mange kunder. 

Kontakts os her og hør, hvad vi kan levere til dit næste event 

2  matchende resultater
218803 Brioche style burger sesam skaaret komprimeret
218803

Brioche Style Hamburgerbolle m. Sesam, skåret

90 g / stk.
218397 Potato slider skaaret komprimeret
218397

Potato Slider, skåret

30 g / stk.
Loading...

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til forny dit brødsortiment?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at afbage, dufte og ikke mindst smage, inden du beslutter dig. 

Vi har udvalgt vores mest populære prøvekasser, som du frit kan vælge imellem. På den måde sikrer vi, at der noget for enhver smag og ethvert køkken.

Læs mere om indholdet i hver enkelt prøvekasse ved at klikke på linket.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver