Naanta med "veggie-chilikylling"

Forberedelsestid

20 minutter

Rækker til

1 servering

Du kan anvende Naanta i et utal af serveringer, og kun fantasien sætter grænser. I samspil med gode, smagfulde råvarer er brødet med til at løfte de klassiske retter til nye højder. 

Forberedelsestid

20 minutter

Rækker til

1 servering

Du kan anvende Naanta i et utal af serveringer, og kun fantasien sætter grænser. I samspil med gode, smagfulde råvarer er brødet med til at løfte de klassiske retter til nye højder. 

Ingredienser

1 stk. Naanta

50 g agurk skåret i tynde skiver

1 fed hvidløg

2 spiseskefulde græsk yoghurt

2 teskefulde mangochutney

25 g rødløg i skiver

50 ml limesaft

15 g lammesalat

100 g chilimarineret "vegansk kylling" i stykker (f.eks. sojastykker)

Sådan gør du

Naanta med veggie-chilikylling