Forny din brunch med inspiration fra New York, London eller Berlin

Vil du have del i det voksende brunchmarked, så giv dine gæster mulighed for at prøve noget nyt: Du har sikkert en håndfuld kundefavoritter, som du selvfølgelig skal holde fast i, men afprøv også nye smage og råvarer, som gerne er inspireret af gastronomiske metropoler såsom New York, London og Berlin.

Ta’ en bid af The Big Apple

Tjek New Yorks bedste brunchsteder ud her

 

 

Alt går stærkt i New York; også når det gælder brunch. Amerikanerne er vilde med æg, og især de pocherede æg er at finde på nærmest alle brunch-restauranter. Den seneste tid er fisk – især laks – blevet ret populært, men også andre fede fisk som f.eks. ansjoser og sardiner er et hit i forskellige retter.

Klassiske brunchretter såsom søde vafler får nyt liv ved at blive serveret med f.eks. sprødpaneret kylling, og sådan leges der generelt meget med at mikse det søde og det salte.

 

Smag på London

Se menukortet fra Londons bedste brunchsteder her

 

 

Brunchen i den engelske hovedstad har længe været præget af vegetarbølgen, men brunchtendenserne peger nu mere i retning af det orientalske køkken.

Og så er de mest succesfulde brunchsteder i den engelske hovedstad dem, der har forstået at gøre brunch til en ”all day-thing”. Desuden bliver deres brunch mere og mere frokostinspireret, dessertpandekager erstattes af madpandekager med søde kartofler, og søde vafler erstattes af vafler med f.eks. spinat.

 

Vælg grønt i Berlin

Smag på Berlins bedste brunchsteder her

 

 

I Berlin er vegetarretterne og efterspørgslen efter mad fra Mellemøsten og Mexico stadig det, der præger brunchmenuen mest. Kombinationen af disse trends giver et stort udbud af krydrede, vegetariske retter og en lethed til måltiderne.

Og så er der ægget, som stadig spiller en stor rolle i den berlinske brunch, hvor den er serveret på mange forskellige måder og ofte som en vigtig del i vegetarretterne.

 

Gør brunchen til din egen

Der er masser af inspiration at hente både i udlandet og hos dem, der gør det godt her i Danmark. Men vigtigst af alt er, at du også sætter dit eget præg på brunchen. Lad retterne afspejle det, du står for og efterspørgslen hos netop dine gæster.

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver