Trendspotterens bedste burgerspots i London (og deres menukort!)

Her får du trendspotter Gavin Lucas’ beskrivelse af 8 ”must-visit-burgerspots”! Vi garanterer, at der er noget for enhver smag og anbefaler, at du lægger vejen forbi næste gang, du besøger storbyen.

Om Gavin Lucas

Gavin Lucas er grundlægger af BurgerShack i London, så han kender byens burgersteder bedre end de fleste og ved om nogen, hvad der rører sig på madscenen i den engelske hovedstad!

 

 

#1 Burger & Beyond's 'Bacon Butter Burger'

Muligvis den bedste okseburger i London! Oksekødet modnes i 90 dage, hvilket ingen andre burgersteder gør. Det er ufattelig lækkert. På brødsiden bruges en glaseret sesambolle. Deres sideorders er ligeså lækre som deres burgere.

Du kan finde Burger & Beyond på flere streetfood-markeder, som cateringfirma og på deres første rigtige restaurant i Shoreditch. Helt klart mit foretrukne sted at snuppe en burger i London lige nu.

 

 

#2 Black Bear Burger

Black Bear Burger blev grundlagt i 2016 af ægteparret Liz og Stew Down. Stew voksede op på en økologisk gård i Devon med hjemmelavet mad af helt friske råvarer og et mantra om, at mad skal tilberedes af de bedste råvarer.

Black Bear Burger fokuserer på oksekød af høj kvalitet, og alle de andre ingredienser er lokalt fremstillet og lavet fra bunden. Ingen dikkedarer, bare gode ingredienser. Deres burgere serveres i en glaseret sesambolle. Åbner snart deres første rigtige restaurant i Brixton.

 

 

#3 Shake Shack's 'Smoke Shack'

Shake Shack kom til London fra New York i 2013. Fyrene bag bruger Potato Buns – og den interesse, der er for Potato Buns i London, kan klart skyldes de gode Shake Shack-burgere. Deres små, men perfekte burgere er sammensat, så hver ingrediens giver en unik smagsoplevelse.

 

 

#4 Chicken Shop 'BBQ Deluxe'

Hvis du vil prøve den bedste stegte kylling i London, skal du besøge Chik’n. Her anvendes de lækreste Potato buns burgerboller og en presse-steger, som giver det saftige kyllingebryst en bemærkelsesværdig sprød og lækker skorpe. Det er seriøst godt!

 

 

#5 Mother Flipper's 'Candy Bacon Flipper'

Mother Flipper-grundlæggeren Manuel Leal-Andrades har opbygget en af Londons mest stabile burgerforretninger med streetfood- og cateringburger.

Du kan finde hans lækre burgere, morgenmad og sideorders forskellige steder rundt omkring i London. Her er den glaserede brioche-bolle en klar favorit.

 

#6 Butchies 'The Original'

Butchies åbnede deres første streetfood-bod i 2013 og fik hurtigt en kæmpe skare af loyale tilhængere, der med glæde står i lange køer for at sætte tænderne i lækker, krydret, crunchy stegt kylling i en saftig demi briochebolle uden sesam.

Nu har de også åbnet en restaurant på Rivington Street i Shoreditch og tro mig, den er ligeså god!

 

#7 Bleecker Burgers 'Double Cheeseburger'

I et tidligere liv var grundlæggeren af Bleecker Burger Zan Kaufman forretningsadvokat i New York. Derefter ændrede en burger hendes liv, hun flyttede til London, ombyggede en gammel lastbil til en burger-varevogn og begyndte at grille langtidsmodnet oksekød, serveret i saftige sesamboller med hjemmerørt burgerdressing og amerikansk ost.

Det er så godt!

 

 

# 8 Biff's Jack Shacks 'Samuel Hell Jackson'

Biff's Jack Shack blev startet i 2017, som en reaktion mod de triste, uinspirerende bønneburgere. Grundlæggerne bag var simpelthen så trætte af, at ”vegan” betød ”næstbedst”, og missionen blev derfor at skabe et fantastisk sted, som både tro veganere og folk, der ellers foretrækker kød, ville samles om.

Det er lykkedes! Biff's Jack Shack tager bl.a. jackfruit, maser den i en hemmelig krydderiblanding og panerer den tredobbelt i gylden panko. Lækkert!

Og dejligt at se en 100% vegansk fastfood-joint få så meget opmærksomhed her i England.

2  matchende resultater
218803 Brioche style burger sesam skaaret komprimeret
218803

Brioche Style Hamburgerbolle m. Sesam, skåret

90 g / stk.
215775 Oekologisk brioche burgerbolle komprimeret
215775

Økologisk Brioche Burgerbolle, skåret

80 g / stk.
Loading...

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver