Vores saftige Solsikkerugbrød er blandt vores mest velkendte og populære rugbrød. Det er fyldt med rugkerner og solsikkefrø – og bagt på rugsurdej for den helt rigtige rugbrødssmag.

Sådan er det heldigvis stadig. Men nu får du det i skiver og bagepose, så du sparer tid og får et godt bageresultat hver gang.

  • Varenummer 222568
  • Ca. 1100 gram
  • 8 stk. i en karton
  • Optøet 40 min. ved 100 grader
  • Bagt i Danmark på dansk rugmel
  • Fuldkornsmærket
  • Nøglehulsmærket. 
Køb hos grossist

Sådan bager du rugbrød i bagepose

  • Optø rugbrødet i posen i minimum et halvt døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl.
  • Sæt brødet på en kold bageplade, og bag ved 100°C i 30 min. direkte i posen med clips.
  • Lad brødet afkøle helt, inden du fjerner clipsen og åbner posen for ekstra god holdbarhed og saftighed.
  • OBS! Posen tåler ikke bagning ved mere end 100°C.
Se bagevejledning

Flere rugbrød i bagepose

Vi har gjort det endnu nemmere at bage rugbrød. Flere af vores rugbrød bages nemlig i bageposer, der giver et ekstra saftigt rugbrød. Find dit favorit-rugbrød i bagepose her.

Se rugbrød i bagepose

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Følg guiden, og find det rugbrød, der passer til netop dine kunder og dit professionelle køkken. 

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Danmark Rundt Med Smørrebrød

I Danmark rundt med smørrebrød giver seks af vores kunder deres bud på kompromisløst smørrebrød – fra innovativ kartoffelmad på Samsø til velsmagende hønsesalat i Odense.

Hent e-bogen og få masser af inspiration til dine smørrebrød.

Download e-bogen

Kvalitetsbrød, der begyndte med en ægte brødpioner

Læs mere om Viggo