Solsikkerugbrød i skiver og bagepose
1100 g / stk.
Solsikkerugbrødet er saftigt og fyldt med bl.a. rugkerner og solsikkefrø. Brødet er bagt med rugsurdej, som giver den helt rigtige rugbrødssmag. For nem håndtering er rugbrødet skåret i ca. 28 skiver og pakket i bagepose. Bag rugbrødet i folieposen fra optøet tilstand, og fjern først clipsen, når brødet er helt afkølet for ekstra god holdbarhed og saftighed. Solsikkerugbrødet er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket – og bagt i Danmark. En karton indeholder 8 poser med 1 stk. i hver.
- I skiver og bagepose, så du kan skære ned på tiden
- Bagepose sikrer et perfekt bageresultat
- Ca. 28 skiver i hvert brød
- Bagt i Danmark på rugsurdej for den helt rigtige rugbrødssmag
- Nøglehul og Fuldkornsmærket
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 22%, RUGSURDEJ 15% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 15%, sigtet RUGMEL 7%, solsikkekerner 6,5%, hørfrø, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, gær, rapsolie, BYGMALTMEL, tørret RUGSURDEJ (FULDKORNSRUGMEL 0,5%, surdejskultur).Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
- Byg
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Håndtering: Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 40 min. ved 100 °C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014076320 |
Wholesaler
BC Catering | 339239 |
---|---|
AB Catering | 339239 |
Dagrofa Foodservice | 311313 |
Hørkram | 60002358 |
Inco | 339239 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 320 kcal |
Energi, kJ | 962 kJ |
Fedt | 6.7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.8 g |
Kulhydrater | 31 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 9.2 g |
Protein | 6.7 g |
Salt | 1.2 g |