Naan+pita = Naanta

De gode pita- og naanbrød er to store klassikere, som længe har haft succes især i street food og fast food-verdenen. Nu kommer hybriden Naanta, som er skabt af alt det bedste fra gourmet-pita og naan-brød. Med kombinationen får du et brød, som smager fantastisk, har en sprød skorpe og elastisk krumme, som dine kunder foretrækker det.

0  matchende resultater
Loading...

Ét brød, mange muligheder

Med Naanta får du mange nye muligheder på din menu: Brug Naanta som pitabrød, sandwichbrød, madbrød eller som pizzabund. Kun fantasien sætter grænser. Kom godt igang med Naanta – se vores opskrifter her.

 

Sådan serverer du Nannta

Fordele ved Naanta

  • Elastisk skorpe og blød krumme
  • Rustikt look, godt håndværk
  • Firkantet brød med nemt "knæk" på midten 
  • Perfekt som "to go-måltid"
  • God til al slags fyld.

 

 

 

 

Gør din menu til en kulinarisk rejse

Når vi spiser ude, er vi mere eventyrlystne og nysgerrige på nye smage og retter fra andre madkulturer. Vi er sultne efter nye oplevelser, og mange er også villige til at betale mere for eventyrlige, sunde og lækre retter fra hele verdenen. Begynd din kulinariske menu-rejse med Naanta.