Naan+pita = Naanta

De gode pita- og naanbrød er to store klassikere, som længe har haft succes især i street food og fast food-verdenen. Nu kommer hybriden Naanta, som er skabt af alt det bedste fra gourmet-pita og naan-brød. Med kombinationen får du et brød, som smager fantastisk, har en sprød skorpe og elastisk krumme, som dine kunder foretrækker det.

Fordele ved Naanta

  • Elastisk skorpe og blød krumme
  • Rustikt look, godt håndværk
  • Firkantet brød med nemt "knæk" på midten 
  • Perfekt som "to go-måltid"
  • God til al slags fyld.

 

 

 

 

Ét brød, mange muligheder

Med Naanta får du mange nye muligheder på din menu: Brug Naanta som pitabrød, sandwichbrød, madbrød eller som pizzabund. Kun fantasien sætter grænser. Se vores opskrifter herunder, og kom godt igang med Naanta.

Se opskrifter med Naanta

Nul madspild med Naanta

Brød er heldigvis en af de råvarer, du kan bruge til sidste krumme – fx når du tænker det ind i nye retter som kilden til mæthed eller som knas i en salat. Men brødet kan også være dit udgangspunkt, når du har rester af grøntsager eller kødretter.

Brug Naanta som et madbrød eller en pizzabund, når du har rester og lun det i ovnen. Dine gæster vil elske det, og du minimerer dit madspild.