Brødmuffins med spinat

Forberedelsestid

Rækker til

4

I smarbejde med Fuldkornspartnerskabet inspirerer vi til at bruge vores fuldkornstoastbrød til Brødmuffins med æg og spinat. Perfekt som en morgenservering, en del af brunchbuffeten eller som et kreativt tilbehør. 

 

Se vores fuldkornsmærkede sandwichbrød her.

Forberedelsestid

Rækker til

4

I smarbejde med Fuldkornspartnerskabet inspirerer vi til at bruge vores fuldkornstoastbrød til Brødmuffins med æg og spinat. Perfekt som en morgenservering, en del af brunchbuffeten eller som et kreativt tilbehør. 

 

Se vores fuldkornsmærkede sandwichbrød her.

Ingredienser

  • 4 stk fuldkornstoast - gerne daggammelt
  • 4 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

3  matchende resultater
26149_Fuldkornsformbroed_i_skiver_komprimeret
26149

Fuldkornsformbrød i skiver og bagepose

600 g / stk.
26444 Sandwichbroed groft_komprimeret
26444

Sandwichbrød Groft

800 g / stk.
50100014_SBS_filone-grov_komprimeret
50100014

Filone, grov

483 g / stk.
Loading...

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Læs mere om vores initiativer omkring fuldkorn på vores corporate website

Læs mere om fuldkorn her