Fuldkornsformbrød i skiver og bagepose
600 g / stk.
Et klassisk formfranskbrød bagt af mild fuldkornshvedemel, skiveskåret og pakket i bagepose - nemmere bliver det ikke at servere et lækkert lyst franskbrød. Brødene er både Fuldkorns- og Nøglehulsmærkede og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 19 skiver i brødet. Egnet til veganere.
Ingredienser
FULDKORNSHVEDEMEL 42%, vand, HVEDEMEL, rapsolie, gær, HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, sukker, sigtet RUGMEL, tørret surdej (FULDKORNSRUGMEL 0,6%, surdejskultur), HVEDEMALTMEL, enzymer(HVEDE), melbehandlingsmiddel (E300),Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Mælk
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs i pose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 20 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Posen er skrøbelig og brødene skal derfor behandles forsigtigt, især mens de er frosne. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014057145 |
Wholesaler
BC Catering | 220200 |
---|---|
AB Catering | 220200 |
Dagrofa Foodservice | 142263 |
Hørkram | 15149954 |
Inco | 220200 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 244 kcal |
Energi, kJ | 1030 kJ |
Fedt | 3.3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.4 g |
Kulhydrater | 42 g |
- heraf sukkerarter | 3.4 g |
Kostfibre | 5.8 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1 g |