Fuldkornsformbrød i skiver og bagepose
600 g / stk.
Et klassisk formfranskbrød bagt af mild fuldkornshvedemel, skiveskåret og pakket i bagepose - nemmere bliver det ikke at servere et lækkert lyst franskbrød. Brødene er både Fuldkorns- og Nøglehulsmærkede og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 19 skiver i brødet.
Ingredienser
FULDKORNSHVEDEMEL 42%, vand, HVEDEMEL, rapsolie, HVEDEGLUTEN, gær, salt tilsat jod, sukker, HVEDEFIBRE, tørret surdej 0,5% (HVEDEMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af mælk.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Mælk
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs i pose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 20 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Posen er skrøbelig og brødene skal derfor behandles forsigtigt, især mens de er frosne. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Fortoldningskodeks | 19059030 |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (måneder) | 12 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 241 kcal |
Energi, kJ | 1014 kJ |
Fedt | 3.9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.4 g |
Kulhydrater | 40 g |
- heraf sukkerarter | 1.3 g |
Kostfibre | 6.1 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 0.98 g |