Filone, grov
483 g / stk.
Filone Grov er et stenovnsbagt brød bagt efter italienske traditioner med meget fugtige deje. Brødet er bagt med fuldkornshvedemel, havreflager, hørfrø, hvedekerner og surdej. Brødet rulles under en særlig langruller, hvorved de spidse ender, som kendetegner et filonebrød, opstår. Den kraftige varme fra stenovnen indkapsler krummen hurtigt og giver en god og sej skorpe. Filone grov er både Nøglehuls- og Fuldkornsmærket. Bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 10 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
FULDKORNSHVEDEMEL 30%, vand, HVEDEMEL, HAVREFLAGER 6,5%, ørfrø 3%, HVEDEKERNER 3%, rapsolie, gær, HVEDEGLUTEN, tørret surdej (fermenteretHVEDEMEL, salt), BYGMALTEKSTRAKT, sukker, salt tilsat jod, sigtet RUGMEL emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Filone grov indeholder 39 g fuldkorn pr. 100 gAllergener
Indeholder
- Havre
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Valnød
- Nødder
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014055097 |
Wholesaler
BC Catering | 215608 |
---|---|
AB Catering | 215608 |
Dagrofa Foodservice | 42645 |
Hørkram | 14864476 |
Inco | 215608 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 268 kcal |
Energi, kJ | 1128 kJ |
Fedt | 5.5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.7 g |
Kulhydrater | 42 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 6.3 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 0.93 g |
