1140x500_Filone-Grov
Varenummer: 50100014

Filone, grov

483 g / stk.

Filone Grov er et stenovnsbagt brød bagt efter italienske traditioner med meget fugtige deje. Brødet er bagt med fuldkornshvedemel, havreflager, hørfrø, hvedekerner og surdej. Brødet rulles under en særlig langruller, hvorved de spidse ender, som kendetegner et filonebrød, opstår. Den kraftige varme fra stenovnen indkapsler krummen hurtigt og giver en god og sej skorpe. Filone grov er både Nøglehuls- og Fuldkornsmærket. Bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 10 stk i hver. Egnet til veganere.

Ingredienser

FULDKORNSHVEDEMEL 30%, vand, HVEDEMEL, HAVREFLAGER 6,5%, ørfrø 3%, HVEDEKERNER 3%, rapsolie, gær, HVEDEGLUTEN, tørret surdej (fermenteretHVEDEMEL, salt), BYGMALTEKSTRAKT, sukker, salt tilsat jod, sigtet RUGMEL emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Filone grov indeholder 39 g fuldkorn pr. 100 g

Allergener

Indeholder
  • Havre
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø
  • Valnød
  • Nødder

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 365
GTIN 05701014055097

Wholesaler

BC Catering 215608
AB Catering 215608
Dagrofa Foodservice 42645
Hørkram 14864476
Inco 215608

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 268 kcal
Energi, kJ 1128 kJ
Fedt 5.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.7 g
Kulhydrater 42 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 6.3 g
Protein 9.4 g
Salt 0.93 g
50100014_SBS_filone-grov_komprimeret
Stenovnsbagt_DK keyholelogo fuldkornslogo dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad