Burger London Style

Forberedelsestid

30 minutter

Rækker til

10 pers

Back to basic Oksekøds Burger London Style oksekødsburger med nem tomatketchup og fermenterede løg. Saftig og luftig Potato Burger buns, smagfuldt modnet okse, ost, fermenteret løg & nem ketchup. Masser af fed umami smag!

Forberedelsestid

30 minutter

Rækker til

10 pers

Back to basic Oksekøds Burger London Style oksekødsburger med nem tomatketchup og fermenterede løg. Saftig og luftig Potato Burger buns, smagfuldt modnet okse, ost, fermenteret løg & nem ketchup. Masser af fed umami smag!

Ingredienser

10 stk. Potato burger buns
1,7 kg modnet hakket oksekød min. 20% fedt, gerne over 50 dage for smagens skyld. Formet til 10 runde bøffer.
300 g egebladsalat
10 skiver god ost

Tomatketchup

5 modne tomater hakket groft
2 spsk eddike
2 spsk. HP sauce
2 tsk salt
1 finthakket løg
1 fed hvidløg
10 g tørret timian
Lidt olie

Fementerede løg

400 g løg i skiver
20 g salt
1 dl vand
2 spsk eddike
5 dl vand
3 knuste peberkorn

Sådan gør du

Tilberedning

30 minuter

Tomatketchup
Fermenterede løg
Bøffer
Anretning