Veggie Tofu burger London Style

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 stk

Stegte tofu-bøffer med blue cheese creme, syltede rødløg og stegte løg. Fed umami med ost og chili pakket i en lækker briochebolle. Dertil pandestegte tofu-bøffer vendt med sprøde krummer og godt stegte løg, så venter der bare smag med smag på i den første bid.

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 stk

Stegte tofu-bøffer med blue cheese creme, syltede rødløg og stegte løg. Fed umami med ost og chili pakket i en lækker briochebolle. Dertil pandestegte tofu-bøffer vendt med sprøde krummer og godt stegte løg, så venter der bare smag med smag på i den første bid.

Ingredienser

10 Øko Brioche burgerboller (Produktnummer: 215775) 
1 dl Saracchi chili sauce

Tofu bøffer

900 g blød tofu
50 g revet parmesan
100 g revet Mozzarella
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 æg

Blue cheese creme

3 dl dobbelt fløde 50%
50-70 g blue cheese, alt efter styrke kan man prøve sig lidt frem. Den bliver skarpere i smagen, når den er kold.

Stegte løg

400 g løg i skiver
2 spsk. olie
1 spsk. sukker
1 tsk. salt

Syltede rødløg

300 g rødløg skåret i tynde skiver
2 dl eddike
2 dl sukker
Lidt salt

Sådan gør du

Tilberedning

120 min

Tofu bøffer
Blue cheese creme
Stegte løg
Syltede rødløg
Anretning