Burger London Style med oksefyld

Forberedelsestid

45 min

Rækker til

10 stk

Back to basics - Oksekøds Burger London Style oksekødsburger med nem tomatketchup og fermenterede løg. Saftig og luftig Potato Burger bun, smagfuldt modnet okse, ost, fermenteret løg & nem ketchup. Masser af fed umami smag!

Forberedelsestid

45 min

Rækker til

10 stk

Back to basics - Oksekøds Burger London Style oksekødsburger med nem tomatketchup og fermenterede løg. Saftig og luftig Potato Burger bun, smagfuldt modnet okse, ost, fermenteret løg & nem ketchup. Masser af fed umami smag!

Ingredienser

10 stk. Potato burger buns
1,7 kg modnet hakket oksekød min. 20% fedt, gerne over 50 dage for smagens skyld. Formet til 10 runde bøffer.
300 g egebladsalat
10 skiver god ost

Tomatketchup

5 modne tomater hakket groft
2 spsk eddike
2 spsk. HP sauce
2 tsk salt
1 finthakket løg
1 fed hvidløg
10 g tørret timian
Lidt olie

Fementerede løg

400 g løg i skiver
20 g salt
1 dl vand
2 spsk eddike
5 dl vand
3 knuste peberkorn

Sådan gør du

Tilberedning

60 min

Tomatketchup
Fermenterede løg
Bøffer
Anretning: