Pepper Style med brisket og cheese sauce

Forberedelsestid

6 timer

Rækker til

Pepper Style burgerbollen er især kendetegnet ved det spicy touch, som peberet og krydderurterne på toppen giver. I denne opskrift med oksespidsbryst og ostesauce får bollen medspil fra rubben, barbequesaucen, peberrodsmayonnaisen og de hakkede jalapeños og syltevand, som også bryder med det fede i ostecremen.

Forberedelsestid

6 timer

Rækker til

Pepper Style burgerbollen er især kendetegnet ved det spicy touch, som peberet og krydderurterne på toppen giver. I denne opskrift med oksespidsbryst og ostesauce får bollen medspil fra rubben, barbequesaucen, peberrodsmayonnaisen og de hakkede jalapeños og syltevand, som også bryder med det fede i ostecremen.

Ingredienser

Burgerbolle Pepper Style

 

Brisket:

4 spsk. brun farin

4 spsk. paprika

2 tsk. røget paprika

2-3 spsk. groft kværnet sort peber

3 spsk. røg salt

3 tsk. hvidløgspulver

3 tsk. løgpulver

1 tsk. cayennepeber

1 spsk. piment d'espelette

1 stk. oksebryst

 

Jalapeños cheese sauce:

60 g. smør

60 g. mel

360 g. sødmælk

100 g. flødeost

280 g. moden engelsk cheddar revet

280 g. gul cheddarost revet

60 g. vand fra jalapeños

Masser af hakkede syltede jalapeños

 

Peberrodsmayonnaise: 

1 stk. peberrod

Hellmann‘s extra thick mayonnaise 

 

Drueagurker

Sådan gør du

Brisket
Jalapenos cheese sauce
Peberrod mayonnaise
Drueagurker