Second Baked Croissanter

Forberedelsestid

30 minutter

Rækker til

6

Har du croissanter i overskud? Så er det en oplagt mulighed for at lave "second baked croissanter" dagen derpå. De smager himmelsk både til eftermiddagskaffen, til eftermiddagens møder eller som to-go snack. Sig farvel til madspild med denne lækre opskrift.

 

FIND CROISSANTER HER.

Forberedelsestid

30 minutter

Rækker til

6

Har du croissanter i overskud? Så er det en oplagt mulighed for at lave "second baked croissanter" dagen derpå. De smager himmelsk både til eftermiddagskaffen, til eftermiddagens møder eller som to-go snack. Sig farvel til madspild med denne lækre opskrift.

 

FIND CROISSANTER HER.

Ingredienser

Mandelfyld:

  • 100 g Sukker
  • 100 g Blødt Smør
  • 100 g Mandelmel
  • 100 g Æg

Sukkervand:

  • 200 g Vand
  • 50 g Sukker
  • 50 g Mørk Rom

Pynt:

  • Mandelflager eller Mandelsplitter
  • Flormelis

Sådan gør du

Tilberedning

30 minutter

Sukkervand
Mandelfyld
Second Baked Mandel Croissanter
3  matchende resultater
17904001 Smoercroissant_komprimeret
17904001

Premium Smørcroissant (rund) 70g

70 g / stk.
221733 Mini Smoer croissant_komprimeret
221733

Mini Croissant 30g

30 g / stk.
05413056039507_C1L1
224434

Croissant 70g

70 g / stk.
Loading...
Loading...

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver